Väggdekaler och väggtexter


Roliga väggtexter.

Vi har är samlat en hel del roliga väggtexter som vi tycker kan bidra med ett och annat skratt. Det finns dekaler för både vardagsrum som toaletten. Väggtexterna är av absolut högsta kvalité och inga billiga dekaler som ramlar efter en vecka. När du väl satt dit dessa så kommer dom sitta så länge du önskar ha dom kvar på väggen. Vi hoppas att vår humor passar dig.

Snygga väggdekaler.

Vi har även en hel del snyggare väggdekaler och mer kommer komma. Vill du ha ett speciellt motiv så kan du alltid höra med oss på kundtjänst ifall vi kan lösa det men det beror alltid i mån av tid. Alla snygga dekaler som finns här på sidan går att få till riktigt snabb leverans som allt övrigt på sidan.

Montering av dina väggtexter eller väggdekaler!

Detta är kvalitets dekaler som du kanske har sett i texten ovan men det gör även att dom kan vara lite svårare för ovana personer att sätta fast dom. Det som du ska tänka på för att det ska gå riktigt lätt är att trycka till dekalerna så som du får dom. Du lägger dom helt enkelt mot ett bord eller annan ord yta och skrapar med till exempel ett gammalt medlemskort du inte är så rädd om.

Därefter tar du bort underlaget för att sen kunna montera den mot väggen. Det viktiga här när du väl fått den på plats där du vill ha den är att trycka till ordentligt innan du drar bort klisterdekalen. Det endast för att klistret på själva texten eller dekoren ska kunna få ordentligt fäste. Detta ska sen sitta bättre än klistret ovanpå och du ska nu kunna dra bort det enkelt. Men var försiktig så du inte får bort någon del av dekalen under det är lätt att det hänger ifall du inte tryckt fast det ordentligt.

Väggdekaler och väggtexter med bra kvalitet

Är du ute efter Väggdekaler och väggtexter med bra kvalitet och liknande produkter. Allt vi har på Dunken.se är inom hårdrocks mode, rockinredning och liknande.
Du hittar mängder med kläder som har sin helt egna coola style endast här på Dunken.se.
I menyn uppe till vänster så finner du mer coola produkter.