T-shirts med tryck

T-shirts med tryck finns här under. Du hittar mer exakt vilket tryck du vill ha i menyn till vänster. Här ser du endast 80st av våra t-shirts med tryck.

Populära produkter i underkategorierna


T-shirts med roliga tryck sedan 2003.

Vi här på Dunken har tryckt tröjor sedan 2003 och är troligtvis det företag inom denna kategori som funnits längst på internet i Sverige med att trycka tröjor. Där vi har tryckt roliga och agressiva t-shirts med tryck. Allt för att det ska vara roligt. Du som kund ska kunna ge andra folk ett skratt eller förklara ett och annat hur du tycker det borde vara. Så kanske du håller med något av alla dom tryck vi har på Dunken för att bära det.

Kvalité på tröjorna vi trycker.

Dessa tröjor som finns i denna kategori är mestadels Fruit of the Loom tröjor men även en och annan merch t-shirt. Det kanske inte säger dig så mycket om kvaliten på tröjan men det är en så kallad standard t-shirt vi använder och har gjort det då den har varit omtryckt samtidigt som vi inte behöver höja priset till många av våra konkurrenters nivårer. Vi vill att du ska kunna köpa en bra tröja till ett helt okej pris. Du vet ju troligtvis redan om att vi har riktigt snabba leveranser :).

Trycket vi använder på tröjorna.

Vi trycker de flesta av dessa tröjor som du ser ovanför helt själva vilket gör att vi kan se till att det är av en riktigt bra kvalité. När det gäller text trycken så använder vi en sorts folie som man normalt använder på arbetskläder men som funkar minst lika bra på t-shirts. Det vi ser till att göra är att vi trycker det så att det nästan går in i tyget och på så sätt kommer det sitta riktigt länge och bra.

Trycket på ryggen?

Vill du t-shirt med tryck på ryggen istället eller tvärt om så kan vi oftast fixa det så skriv med det när du gör din beställning så sätter vi trycket där du önskar ha det.