• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Ansiktsmasker | Dam | Herr

Här hittar du alla våra läckra ansiktsmasker.

Per sida:

Snygga ansiktsmasker i din vardag.

 

Vi har här samlat en hel del ansiktsmasker som kan vara smidiga att bära med sig men samtidigt är lite roligare eller snyggare att bära än de vanliga engångs ansiktsmaskerna som finns.

 

Dessa ansiktsmasker är inte klassade så de skyddar inte för virus eller bakterier men det är väl få saker som Svenskarna idag är så pålästa om som ansiktsmasker och hur de skyddar dig eller ej. Mer information om varje mask hittar du på den produktens sida.

 

Vad är en ansiktsmask?

Det finns flera olika betydelser till ansiktsmask men här hos oss så har vi fokuserat på det som inte har med sminkning eller hud att göra utan våra ansiktsmasker är något som ofta är något som du kan ha till din kostym. Så vid ett utklädnadsparty eller liknande så kan du komplettera din utstyrsel me den riktigt läcker mask. Vissa av våra masker har dessutom efterlikats av någon karaktär i en film.

Eller så kan du köra med en enbart läskig ansiktsmask. Man vill ju inte alltid efterlikna någon utan kanske endast vill vara läskig. Och givetvis så har vi även ansiktsmasker till det också.

Lite mer stilfulla ansiktsmasker.

Utöver våra läskiga masker så har vi lite mer elliganta ansiktsmasker som kan passa bra till en klänning. Det är du själv som väljer vad du ska använda din mask till men framförallt så hoppas vi att du gillar våra masker och kommer ha riktigt roligt när du använder dom.

Produkter

Handla

Information