• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Coola armband

Här hittar du våra snygga och coola armband.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

Coola armband.

Här hos oss så hittar du mängder med coola arband. Vi har allt från snygga döskalle armband till vikingaarmband och givetvis så hoppas vi att du gillar vår stil. Inom rocken så är armband en viktig accesoar där man rätt fritt kan välja mellan att bära flera armband eller varför inte ett enkelt band i läder som funkar riktigt bra.

Valet är ju ditt men att enbart ha en kedja runt armen funkar lika bra som att ha hela armen full. Att bära ett armband är beroende framkallande precis som en klocka. Har väl bärt den någon dag så kommer du känna dig naken så fort du är utan.

Snygga armband herr.

Vi har många snygga armband som funkar lika bra på en rock festival som det funkar på ett kalas. Här har du en väldigt snygg detalj i din stil som du själv kan styra väldigt bra men ändå vara väldigt diskret. Men framförallt så tycker vi här att det är väldigt snyggt. Är du en större person så passar ofta ett bredare armband mycket bättre än ett smalt men det är ju upp till dig. Eller varför inte välja flera olika smala?

Oavsett vad du väljer så hoppas vi att du hittar ditt läckraste armband här hos oss.

Vilken storlek ska jag välja.

Det är rätt enkelt att mäta din egen storlek på ditt armband. Det optimala är om du har ett sedan tidigare som du är väldigt nöjd med. Då är det bara att ta en linjal och lägga armbandet brevid. Har du inget sedan tidigare så mät på armen antingen med ett snöra som du sedan kan ta måtten av eller så väldjer du ett måttband. Tänk bara på att du inte ska ta det för tajt utan att du känner efter så att det sitter lite löst för då kommer det passa bättre när du sedan ska välja ditt armband.

Armband herr, coola armband rock

Snygga armband kan man aldrig få för mycket av. När du har haft ett armband ett tag så känner du dig naken utan det. Varför det är så är ju helt klart för att du saknar det. Det passar ju till allt, eller? Kanske inte till skjortor men annars passar ett coolt armband till det mesta. Och som rockare så är det ju ett måste att åt minstone ha ett i lådan hemma. Här hos oss har vi samlat alla armband både från band och andra märken här. Vi hoppas att du gillar det du ser.

Produkter

Handla

Information