• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Bälten

Här har du alla våra snygga bälten och bältesspännen.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 3
Sida 1 av 3

Våra snygga bälten herr och dam.

Bälten ska både vara praktiska och snygga men kanske även diskreta. Det finns många olika varianter och funktioner som passar vid olika tillfällen.

Det kanske vanligaste bältet är ett så kallat jeansbälte. Det bältet är ett lite bredare bälte framförallt till herr som ska passa för att hålla jeansen på plats. Varför det är lite bredare är för att det ska både vara bekvämt och att det ska passa i öglorna som finns på jeansen. Den absolut bästa kvalitén på dessa bälten är när det är i äkta läder då det inte sliter sönder på samma sätt som ett konstläder gör.

Konstläder har tyvärr lite dåliga egenskaper när det kommer till slitage då det i värme och kyla samt användning inte håller lika bra medans ett läderbälte är mer skapt för att klara av dessa förhållanden.

Så läderimitation är inte riktigt att rekommendera dock finns det andra möjligheter om man inte vill ha ett läderbälte. Det finns ju så kallade tygbälten eller canvasbälten som håller på ett helt annat sätt. Då detta är trådar som är sammanflätade så har detta en likande hållbarhet som ett läderbälte.

Dessa canvasbälten har oftast en knäppning som ett spännband vilket vill säga att det låser fast bältet genom att klämma åt det och använder inte hål som ett vanligt läderbälte gör.

Om bältesspännen.

Vissa bälten säljs utan något spänne och detta för att du ska kunna välja precis vilket spänne du vill till ditt bälte. Du kan ha flera spännen men endast ett bälte och byta när det passar dig.

Nitbälten och printade bälten i läder online.

Läderbälten, nitbälten och printade bälten det finns många kombinationer av bälten och alla har sin charm. Vi har samlat ett litet sortiment med coola bälten här för att kunna erbjuda dig bara det bästa. Vi har en del printade bandbälten som är ruskigt snygga samt att vi har bälten som är lite mer klassiska som våra Jack Daniels bälte. Sen har vi även riktigt coola nitbälten som både har vanliga nitar men även lite coolare form som du inte hittar någon annanstans.

Är du ute efter Nitbälten och printade bälten i läder online och liknande produkter. Allt vi har på Dunken.se är inom hårdrocks mode, rockinredning och liknande.
Du hittar mängder med kläder som har sin helt egna coola style endast här på Dunken.se.
I menyn uppe till vänster så finner du mer coola produkter.

Produkter

Handla

Information