Tubhalsduk

Letar du efter en skön, praktiskt och snygg tubhalsduk? Då hittar du här ett brett sortiment av olika typer av tubhalsdukar.

Visa filter

Per sida:

Beställ tubhalsduk online.

Tubhalsduken är ett väldigt praktiskt och multifunktionellt vinterplagg som bör finnas i var mans garderob. Det som skiljer tubhalsduken från andra halsdukar är att man trär tubhalsduken över huvudet. Man slipper därför helt att knyta halsduken och tubhalsduken är även enkel att dra upp över ansiktet för att skydda mot både snö, kyla eller till och med sand.

Tubhalsduken är alltså ett väldigt praktiskt plagg som allt fler har fått upp ögonen för. Plagget blir därför allt vanligare i vår vardag och därför kommer också nu hela tiden tubhalsdukar med nya tuffa funktioner och designer. 

Vi har ett brett sortiment av tubhalsdukar där du hittar både mönstrade eller enkelfärgade tubhalsdukar. Vi har även ett sortiment av tubhalsdukar med tryck i form av döskallar och zombiemunnar. Drar du upp halsduken över näsa och mun så förvandlas du till motivets skräckinjagande karaktär. 

Tubhalsduk på vintern.

Tubhalsduken är oftast tillverkad i microfiber av polyester och är gjord för att isolera. Plagget är väldigt praktiskt när du under vintertid ska göra någon typ av aktivitet där du behöver kunna skydda hals men även ansikte från vind och kyla. Därför är det inte ovanligt att vi ser tubhalsdukarna runt om i skidspår och skidbackar. 

Till skillnad från t.ex. balaclavan (rånaluva) så kan du med tubhalsduken skydda ansiktet för att sedan enkelt dra ner tubhalsduken till att bara skydda halsen igen. Plagget är även ett praktiskt vinterplagg på barn då man inte kan tappa plagget eller att plagget allt för enkelt kan slitas av. 

Tubhalsduken är helt klart ett måste under vintermånaderna. 

Produkter

Handla

Information