• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Kepsar

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 8
Sida 1 av 8

Coola kepsar, armykepsar med tryck online

Nu har du hittat våra coola kepsar för herrar. Vi har allt från vanliga coola kepsar till truckerkepsar med ruskigt grymma motiv. Våra Jack Daniels kepsar är riktigt populära och även våra snygga armykepsar. Där har vi några med prints och även en billigare variant som är riktigt grym. Så vi hoppas att du hittar din coola keps här hos oss och saknar du någon grym keps så får du gärna säga till. Men alla våra coola kepsar är av riktigt bra kvalitet och vi jobbar alltid för att ha dom bästa och snyggaste kepsarna här hos oss. Du köper givetvis din coola keps här hos oss online på nätet.

Truckerkeps.

Vad är en truckerkeps? Ja den har troligtvis fått sitt namn eftersom det är många lastbilschafförer som har använt just denna keps men nu på senare tid så har även det blivit en del av ett mode och många tycker det är en skön modell av keps. En klassisk trucker keps är utformad så att den har en böjd skärm samt rätt högt vid pannan där det oftast passar väldigt bra med ett tryck på. Bakänden är utformad som nät av ett plastmaterial eller tygnät. Spännet är oftast en knäppning som du kan ställa in själv med din storlek av huvudet.

Armykeps.

Armykepsen är en typ av keps som användes i armerna då de behövde en keps som inte sticker upp så mycket och är av en plattare modell än till exempel truckerkepsen. Samma typ av böjning är det på denna keps och den stora skillnaden är att den nästan är avkapad på huvudet vilket ger den en platt form sen är det tyg runt om hela kepsen. Spännet på dessa kepsar kan variera kraftigt då vissa har knäppen och andra har flexfit men vanligast är att det finns någon typ av knäppe så att man kan ställa in den efter huvudet.

Är du ute efter Coola kepsar, armykepsar med tryck online och liknande produkter. Allt vi har på Dunken.se är inom hårdrocks mode, rockinredning och liknande.
Du hittar mängder med kläder som har sin helt egna coola style endast här på Dunken.se.
I menyn uppe till vänster så finner du mer coola produkter.

Produkter

Handla

Information