Flexfit kepsar

Flexfit-keps är en heltäckande keps som inte går att justera storleken på. Istället har kepsen en töjbar resår runt hela huvudet, vilket gör att kepsen formas efter ditt huvud. Flexfit-kepsen är smidig då den sitter stabilt på ditt huvud.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 3
Sida 1 av 3

Flexfit-kepsens framfart i världen.

Flexfit-kepsarna är en modernare version av den klassiska baseballkepsen och som har kommit att bli allt mer vanligare under det senaste årtiondet. Det som får Flexfit-kepsarna att sticka ut är att de täcker hela huvudet runtom, alltså ingen öppning för justering av storleken. Istället har kepsarna en töjbar resår på insidan som gör att kepsens storlek anpassas efter din skallform.

Detta brukar också kombineras med att Flexfit-kepsarnas övriga tyg är något töjbart vilket gör att hela kepsens passform regleras efter ditt huvud. Men för att inte kepsen ska sitta för löst eller för hårt så är det inte ovanligt att just Flexfit-kepsar finns i flera olika storleksintervaller.

Därför är Flexfit-kepsen rätt för dig som vill ha en heltäckande keps med perfekt passform och en skön tajt stil runt ditt huvud.

Till skillnad från många snapback-kepsar så har Flexfit-kepsen i stort sett alltid en böjd skärm.

Produkter

Handla

Information