Snapback kepsar

Här hittar du ett brett sortiment av olika sorters Snapback-kepsar. Välj mellan kända varumärken och loggor tryckta på kepsarna eller varför inte en stilren blank keps. 

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 3
Sida 1 av 3

Köpa snapback-keps.

Snapback-kepsarna är fruktanvärt populära och fick sitt stora genombrott under 90-talet. Kepsarna har sedan levt kvar för att få ett nytt uppsving i trenden under slutet av 10-talet. Det som utmärker snapback-kepsen är de raka skärmarna och den justerbara storleken som ställs in på baksidan. Spännet kan vara tillverkat som rem, kardborreband eller det mest klassiska som plastspänne.

Det som gör snapback-kepsen lite enklare att beställa är just den justerbara storleken. Till skillnad från den nära besläktade flexfit-kepsen så kräver inte snapback-kepsen några storlekar. Här kan du enkelt ställa in storleken efter ditt huvud. 

Snapback-kepsen är nu en av våra vanligaste kepsar

Snapback-kepsen har växt i trend och idag så tillverkar i stort sett alla kepstillverkare olika snapback-kepsar. Du kan därför hitta kepsarna med otroligt stora mängder av varumärken. Många av våra snapback-kepsar har loggor från filmer och TV-serier som Batman eller Gas Monkey Garage.

Man skulle nog kunna påstå att här finns en snapback-keps för alla. 

Produkter

Handla

Information