• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Långa mössor

Här hittar du alla våra långa mössor. Det vill säga mössor i längre modell som har lite häng.

Visa filter

Per sida:

Långa mössor.

Det finns väldigt många olika modeller av olika mössor. Där du kan ha stickade, tunna bomullsmössor eller varför inte mössor som kan kombineras och användas som halskrage när det behövs. Men det som vi har listat här i denna kategorin är mössor som är lite längre oavsett hur deras funktion eller tyg är.

Praktiska med långa mössor.

Det om kan vara väldigt praktiskt med en längre mössa är att du kan när som helst bara vika upp den för att få en helt annan utformning på din mössa. Till skillnad från en kort mössa som oftast endast passar i den form som den köps för. Hur vaje mössa är och hur du kan anpassa den ser du enklast på varje mössas produktsida.

Mössan är framförallt ett praktiskt plagg men har även på senare tid blivit mer och mer ett modeplagg då mössan används både när det är varmt och när det är kallt. Tidigare användes mössan endast för att hålla kylan borta medans nuförtiden så vill man att det ska vara mer än en funktion och det är något som man vill ska vara snyggt och kanske användas för att passa in i en viss stil.

Vi hoppas du hittar din favoritmössa här hos oss. Och missa inte att kolla in alla våra andra snygga mössor som du kan hitta här.

Produkter

Handla

Information