• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Örhängen

Här hittar du alla våra coola örhänge i rockig stil med döskallar, ankare och mycket mer.

Per sida:

Örhängen med en snygg och rockig attityd.

Vi har många snygga örhängen i rockig och härlig stil med nitar eller varför inte ha ett par örhängen med snygga fladdermus vingar men även snygga änglavingar som örhängen är något vi har.

Kombinera en rockig outfit med ett par snygga örhängen i form av ankare. Valen är många och möjligheterna oändliga. Alla har vi vår stil men att kombinera det med små snygga accessoarer gör oftast den där lilla pricken över i:et.

Hur vill du ha ditt örhänge?

Vi har klassiska örhängen här men även snygga som du använder både som örhänge och sen med en kedja till en del som du klämmer fast på örat. På så sett får du ett örhänge som är lite större och mer än det vanliga örhänget men sitter mer på plats och har sin unika stil och får ett snyggt utseende.

Coola örhängen.

Vi har mängder med snygga och coola örhängen som du ser här ovanför. På denna sida har vi listat många olika varianter med örhängen och det är allt från vanliga klassiska häng örhängen till varianter där du har en kedja mellan örhänget som du sätter ovanpå örat eller på sidan.

Du ser själv närmare på varje produkt vad som är unikt för just det örhänget. Vi har örhängen både i rostfritt stål och i silver.

Döskalle örhängen.

Vi har en hel del snygga döskalle örhängen så som liten döskalle med en skeletthand som har en hand hand i skelett som du kan klämma fast över örat. Men även snygga små döskallar och annat snyggt har vi här hos oss.

Produkter

Handla

Information