• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Plånböcker

Du har kommit in till alla våra plånböcker.

Per sida:

Om våra plånböcker.

Här har vi samlat våra plånböcker som du kan se ovanför. Vi vill givetvis att du ska hitta den perfekta plånboken för just dig. Vad du använder den till är ju väldigt unikt för just dig.

Vissa vill ha väldigt många kortplatser och vissa vill endast ha till sina sedlar men oftast så är det en kombination av det båda som gör den till den perfekta börsen. Man vill ju ha någon form av organisation i den så att man hittar sitt betalkort när man väl ska betala.

RFID blockering.

Denna funktion har blivit viktigare de senaste åren då det nu går att blippa många av dina kort vilket är en väldigt smart funktion men det ska ju inte gå att blippa när du inte vill. Har du inte RFID blockning så kommer vilken som hälst att kunna blippa utan att du märker det när du har dina kort i plånboken.

Vi har en del modeller som du kan köpa med lite coolare tryck på så kolla ovanför så kanske du hittar din snyggaste och säkraste plånbok.

Coola plånböcker i skinn online.

Är du ute efter Coola plånböcker i skinn online och liknande produkter. Allt vi har på Dunken.se är inom hårdrocks mode, rockinredning och liknande.
Du hittar mängder med kläder som har sin helt egna coola style endast här på Dunken.se.
I menyn uppe till vänster så finner du mer coola produkter.

Produkter

Handla

Information