• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Ryggsäckar

Här hittar du alla våra coola ryggsäckar med allt från snygga tryck eller praktiska festivalryggsäckar.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 4
Sida 1 av 4

Coola ryggsäckar med tryck.

Som du troligtvis redan sett så har vi en hel del snygga tryck på en del ryggsäckar och det finns även några i 3D tryck som vår shadow master ryggsäck där trycket är gjort i ryggsäcken istället för att det är tryckt.

Festivalryggsäckar.

Vi har en del praktiska festivalryggsäckar som är just som de låter perfekta till festivalen eller om du ska ut och vandra då det är en praktisk ryggsäck som rymmer lite mer än de vanliga "skolryggsäckarna", i dessa får du gott om plats till allt vad du kan behöva ha me dig till festivalen.

Den klassiska ryggsäcken.

Som de flesta vet som har gått i skolan så är det ett klassiskt inslag i vardagen med ryggsäck där man bar sina skolböcker fram och tillbaka från skolan.

Förr var det inte så väldigt mycket utbud som idag då det finns väldigt många alternativ på både väskor och själva färgerna. Du kan nu välja att bära en fullprintad ryggsäck med ditt favorit mönster eller med ditt favoritbands logga. Allt finns så gott som och självklart så ska du ge dig denna härliga möjlighet att sprida ditt budskap.

Praktiska områden med en ryggsäck.

Att man har haft den fram och tillbaka till skolan är en vardaglig sak men givetvis så finns det flera olika ställen där det är mer praktiskt med en ryggsäck än en vanlig väska du ska bara runt på.

Rygg säcken är bättre lämpad än andra väskor att bära runt på i och med att du inte snedbelastar din kropp utan du har belastningen på båda sidor precis som det ska vara.

Det är framförallt smidigt när du ska gå längre sträckor som när du är ute i skog och mark eller om du ska ta en längre promenad innan du kommer fram.

Vi har här väldigt bra väskor till detta, många av våra ryggsäckar är inspirerade från det millitära och där du skulle bära väldigt mycket och väldigt långt. Så stora väskor med bra möjligheter att förvara mycket i.

 

Produkter

Handla

Information