• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Vantar

Här hittar du vantar till alla lägen. Både när du är ute och springer samt varma härliga vintervantar.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

Härliga fingervantar både för dam och herr.

Vi har framförallt fingervantar här hos oss. Utbudet är just nu lite dåligt men vi jobbar här på att få in många snygga fingervantar och vantar för den delen.

Det sköna med fingervantar är att du endast har ett lager ovanför dina händer men du kan röra dig som vanligt och greppa som vanligt men du slipper att frysa.

Fingervantar i tygmaterial är det vanligaste men det är pga att du vill ju endast ha en värmande känsla och så vill du oftast ha dom så tunna som möjligt. För vanligtvis när man tar sig till jobb eller skola så tar man inte i så många blöta saker som gör att du kan bli kall.

Ska du ha vantarna i någon typ av jobb där du greppar många saker utomhus så rekomenderar vi dig att du har några vantar med en beläggning. Antingen med plastmaterial eller läder vilket håller fukten ute mer.

Touch screeen vantar.

Använder du ofta din telefon när du är ute så ska du absolut ha ett par touch screen vantar istället för ett par vanliga vantar då kan du nämligen använda din smarttelefon. Dessa vantar har ett specialmaterial som gör att telefonen känner av att du rör på den vilket det inte gör med vanliga vantar. På så sett slipper ta av och på vantarna varje gång du ska göra något med din telefon.
 

Produkter

Handla

Information