• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Väskor

Här hittar du våra coola väskor.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 3
Sida 1 av 3

Snygga och rockiga handväskor.

Handväskan är en lite mindre variant av väska där man enbart har det nödvändigaste och är en riktigt snygg detalj i din klädstil. Här kan man uttrycka sig rätt fritt och givetvsi är det snyggare med en lite coolare handväska som sticker ut. Tänk dig själv en stilren svart klänning med en tillhörande handväska med en diskret döskalle på eller något annat rockigt.

Det är här du kan uttrycka dig fritt i vilket samanhang som helst.

Handväskan har som funktion att kunna bära det där små plocket man alltid behöver ha med sig som telefonen, pengarna, korten eller varför inte lite lipsyl eller liknande. Dock finns det alltid begränsat med utrymme.

Snygga väskor till vardags.

Modellen större är en vanlig väska med en rem precis som handväskan oftast har men med lite mer utrymme. Denna "vanliga" väska kan man ha på väldigt många olika sätt. Du kan använda den i jobbet och ha med dig block, pennor eller varför inte en dator.

Du kan använda den till gymmet för att enbart ha med dina skor eller varför inte ha ett ombyte i den så att du alltid är redo.

Eller varför inte ha den med dig i bilen för att samla upp alla småsaker som du alltid behöver. Den är enkel att ta med sig och ofta så är det bara att slänga över axeln och på så sätt kunna få med dig alla dina prylar utan att behöva använda armhåler och annat för att kunna få med dig det.

Sen har vi ju snygga weekendväskor.

Dessa är lite större igen och passar perfekt när du ska iväg över helgen och inte vill ha med stora resväskor eller liknande. Så är detta en väska som kan passa perfekt till detta ändamål. Den ska vara lagom stor så att det får plats ett par ombyten och endast det viktigaste för att du ska kunna ha en helg iväg utan att släpa på en massa tunga väskor.

Vi hoppas ni hittar rätt i väskdjungeln nu när vi har guidat dig någorlunda igenom våra vanligaste väskor.

Coola väskor, handväskor rock motiv på nätet

Coola handväskor, iphoneväskor och tjejbörsar har vi samlat här. Som du kan se så har vi endast coola handväskor med riktigt läckra hårdrocks motiv eller bandloggor. Vi tar endast in väskor med bra kvalitet och som vi tror har den rätta känslan. Vi har riktigt coola misfits plånböcker som har en mjuk härlig känsla men samtidigt det helt klart rätta looken. Våra mindre väskor är iphoneväskor en med nitar och en utan nitar men kan vara perfekt att ha när du inte vill bära runt på en större väska och endast ha med dig det viktigaste. Vi hoppas att du gillar våra coola väskor och väljer att köpa en här hos oss.

Är du ute efter Coola väskor, handväskor rock motiv på nätet och liknande produkter. Allt vi har på Dunken.se är inom hårdrocks mode, rockinredning och liknande.
Du hittar mängder med kläder som har sin helt egna coola style endast här på Dunken.se.
I menyn uppe till vänster så finner du mer coola produkter.

Produkter

Handla

Information