• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

AC/DC kläder och merch

Här har du alla våra AC/DC Kläder.

Visa filter

Per sida:

Om AC/DC.

AC/DC är ett hårdrocksband från Sydney i Australien som bildades 1973 av bröderna Malcom och Angus Young. Dom anses vara pionjärer inom hårdrocken men själv har de alltid kallat sin musik för rock and roll.

Deras debutalbum var High Voltage som släpptes 1975. Efter det så har dom radat upp mängder med plattor och har sålt mer än 200 miljoner skivor världen över. Med albumet Back in Black sålde dom runt 50 miljoner exemplar världen över vilket gör det till det femte högst säljande albumet genom tiderna.

Gruppen blev 2003 invald till Rock and Roll hall of fame.

Klassiska kläder med AC/DC.

Många av deras band merch har klassiska tryck från deras platta men även helt enkla med deras klassiska logga med AC (blixt) DC i och finns i många färg kombinationer eller helt enkla enfärgade.

AC/DC kläder, t-shirts och övrigt merch.

AC/DC är ett av världens största hårdrocksband genom tiderna och här hittar du officiella AC/DC kläder, vi har samlat allt här i denna härliga kategori. Vi har AC/DC mössor, linnen, väskor med mera.

Allt vårt AC/DC merch är av riktigt hög kvalité och vi satsar alltid på att ha det bästa och snyggaste inom AC/DC här för dig.

Produkter

Handla

Information