Jimi Hendrix kläder

Här hittar du ett riktigt snyggt sortiment officiella merchandise med den legendariske Jimi Hendrix.

Visa filter

Per sida:

Kläder med Jimi Hendrix

Vi är riktigt stolta över att kunna presentera ett brett utbud av kläder med den legendariska Jimi Hendrix. Jimi Hendrix verk är hyllade världen över och när det kommer till att hylla sina idoler med merchandise - så är vi rockare utan tvekan bäst!

Jimi Hendrix T-shirt eller Jimi Hendrix hoodie borde finnas i varje rockers garderob. För vi alla har ju honom att tacka för så mycket när det kommer till musik vi lyssnar på idag.

Även om hans egna låtar fortfarande spelas flitigt som var ju Jimi Hendrix verkligen en pionjär inom den psykadeliska rocken och hans verk har gett inspiration till många av de stora stjärnorna som följt honom.

Hylla denna ikon och hjälte genom att bära kläder som hyllar hans musik.

Jimi Hendrix

Jimi Hendrix föddes i Seattle 1942 och dog redan 1970 i London. Jimi Hendrix var en amerikansk rockgitarrist, sångare och låtskrivare som anses vara den främsta stilbildande gitarristen inom rockmusiken.

Även om rockstjärnan dog ungt så hann han ändå vinna många prestigefyllda priser innan sin död och efter hans bortgång så har han fortsatt att belönas med priser för sina verk. 1994 fick han sin stjärna på Hollywood Walk Of Fame. 

The Jimi Hendrix Experience

The Jimi Hendrix Experience var namnet på det band där Hendrix var frontfigur. I bandet fanns även trummisen Mtch Mitchell och bassisten Noel Redding. Bandet var endast aktiva under åren 1966 - 1969 så man får väl verkligen kalla det för en bedrift att bli så stora, som de faktiskt blev.

En framgång som de så klart hade mycket på grund av just frontfiguren Jimi Hendrix och hans skicklighet, stil och karisma.

Bandet hann släppa tre studioalbum.

Produkter

Handla

Information