• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Kiss kläder

Officiella merchandise från KISS.

Visa filter

Per sida:

Om bandet KISS.

När det legendariska bandet Kiss ska äntra scenen så ljudet det i högtalarna "You wanted the best! You got the best! The hottest band in the world! KISS!" och sedan levererar bandet sin magiska musik.

Kiss är ett amerikanskt hårrockband som bildades år 1973 i New York. Bandet bestod då av Paul Stanley (gitarr), Gene Simmons (bas), Peter Criss (trummor) och Ace Frehley (gitarr). De förstnämnda är fortfarande medlemmar av bandet och är även de som tillsammans skapade Kiss.

Bandet är välkända för sina sminkningar och teatraliska scenkläder.

Kiss T-shirt och andra Kiss tröjor

T-shirten med favoritbandet är väldigt klassiskt och framförallt inom rocken. Där är det mer eller mindre standard att rockern har ett helt gäng med bandtishor i garderoben. Som ett av världens största rockband genom tiderna så är Kiss T-shirt självklart för många rockers.

Det är väl därför inte så jättekonstigt att T-shirts med olika rockband har dykt upp lite varstans tillsammans med att det slitna rockmodet har blivit allmänt mode ute i världen. Men här hittar du riktiga Kiss T-shirts som är utformade så som riktiga bandmerch ska vara.

Vill du ha något varmare så har vi olika typer av Kiss tröjor istället där du kan välja mellan hoodies eller sweatshirts.

Merchandise med Kiss Army

Det är knappast någon hemlighet att Kiss har en extremt trogen fanskara. T-shirts med Kiss kan du se överallt i världen och musiken är helt tidslös. Men likt många andra band och musiker så har Kiss också sin helt egna officiella klubb för fansen. Fanklubben är bandets officiella fanklubb, men namnet används ibland som ett smeknamn för Kiss fans generellt. Självklart pratar vi om Kiss Army.

Vi har ett helt gäng med merchandise från denna fanklubb.

KISS kläder.

Vi har här ovanför samlat alla kiss kläder som vi säljer. Det är allt från hoodies till T-shirts och alla har sina unika tryck då det är från spelningar eller turneringar eller låtar som dom har gjort.

Vi hoppas du gillar alla våra Kiss kläder.

Produkter

Handla

Information