• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Bodys

Här hittar du alla våra bodys med snygga och rockiga motiv.

Vi har även en hel del roliga bodys som du inte får missa.

Visa filter

Per sida:

Snygga och rockiga bodys.

Här hittar du alla våra bodys som vi har på sidan. Då vi givetvis vill att även de små ska kunna se riktigt coola ut så finns det både roliga och bodys med mer åt rockens tecken.

Att få en bra start är alltid viktigt oavsett vad det gäller. Men givetvis måste man även få det i livet. Så varför inte ge bort en snygg body till någon som precis fått barn eller varför inte köpa den till dina egna. Oavsett så ska ju de små även kunna vara coola och kunna bära något rockigt eller varför inte någon rolig text?

Det är inte mycket som blir så mycket coolare än en bäbis med attityd och alltid ett roligt inslag till varje tillställning.

Bodyns funktion.

Bodyn ersätter ofta en T-shirt under det första året då det inte är så praktiskt med en tröja som endast kommer kasa upp eftersom barnet oftast ligger ner innan det kan börja gå eller stå. Där av är det praktiskt med ett knäppe ned till på "tröjan" vilket gör att den inte glider upp och på så sett får fram bar hud. Det är först när dom börjar bli större då det blir praktiskt med en t-shirt eller långärmad tröja istället för en body.

Roliga bodys till barn.

Letar du efter bodys till ditt barn med rolig text eller kanske som present till någon annans barn. Oavsett vad så har du kommit helt rätt. Under denna sida med våra bodys till små barn så hittar du ett helt gäng med riktigt sköna bodys.

De roliga texterna på våra bodys har en rejäl dos humor men även mycket attityd.

Bodys med roliga texter är en gammal klassisk och uppskattad present till de nyblivna föräldrarna.

Bläddra igenom vår kategori och hitta våra roliga bodys så får du nog ett och annat gott skratt.

Bodys med tryck från TV-serier och film.

Vi jobbar hela tiden på att få in kläder för alla och det innefattar ju även de allra minsta. Därför är vi glada att kunna presentera ett utbud av bodys från t.ex. Batman, Superman, Gas Monkey Garage med mera.

Produkter

Handla

Information