• Finns i lager
  • Beställningsvara

Bodys

Här hittar du alla våra bodys med snygga och rockiga motiv.

Visa filter


Snygga och rockiga bodys.

Här hittar du alla våra bodys som vi har på sidan. Då vi givetvis vill att även de små ska kunna se riktigt coola ut så finns det både roliga och bodys med mer åt rockens tecken.

Att få en bra start är alltid viktigt oavsett vad det gäller. Men givetvis måste man även få det i livet. Så varför inte ge bort en snygg body till någon som precis fått barn eller varför inte köpa den till dina egna. Oavsett så ska ju de små även kunna vara coola och kunna bära något rockigt eller varför inte någon rolig text?

Det är inte mycket som blir så mycket coolare än en bäbis med attityd och alltid ett roligt inslag till varje tillställning.

Bodyns funktion.

Bodyn ersätter ofta en T-shirt under det första året då det inte är så praktiskt med en tröja som endast kommer kasa upp eftersom barnet oftast ligger ner innan det kan börja gå eller stå. Där av är det praktiskt med ett knäppe ned till på "tröjan" vilket gör att den inte glider upp och på så sett får fram bar hud. Det är först när dom börjar bli större då det blir praktiskt med en t-shirt eller långärmad tröja istället för en body.