Byxor barn

Här hittar du alla våra snygga byxor i barnstorlek.
 

Visa filter

Per sida:

Camouflagebyxor barn

Vi jobbar alltid på att få in ett bra sortiment med barnkläder och camouflage har varit populärt bland våra byxor. Vi har praktiska byxor till barn i army stilen eller som lika väl kan användas som arbetsbyxor. Vilka är slitstarka och perfekta när barnet är ute och leker.

Finbyxor till barn

Här kan det vara ett brett spann med olika byxor som man kan anse som favoriter. Men några som kan vara perfekta som finbyxor men som samtidigt är väldigt praktiska är cargobyxan som förutom att den är snygg så är den ofta lite mer rymlig och praktiska att bära.

Även jeans till barn brukar funka perfekt som en typ av finbyxor men tänk alltid på att barn bör kunna leka och ha kul och gillar inte åtsittande byxor så välj alltid jeans med en typ av strech så att dom kan leka och ha kul.

Hur man kan välja rätt byxor till sitt barn

Stilen som vi siktar efter är alltid från person till person men det finns lite småsaker som man kan tänka på när man väljer rätt byxor till sina barn. Normalt så är det inte bekvämt med några byxor som sitter för tajt eller är för stela så det första man kan utgå ifrån är om man själv skulle vilja ha detta material på sig.

Det andra är att försöka kolla efter rätt typ av material i alla fall när det gäller de lite mer åtsittande modellerna så är det bra att kolla så det finns elastan i dom då detta ger det en helt annan rölighet och materialet kommer då inte kännas så stumt som det gör med kraftig bomull.

Gillar du baggy stilen på ditt barn så behöver du inte vara så noga med just materialet i byxorna utan där är det kanske mudden som är det enda ställe där det sitter åt.

Vi hoppas att ditt barn kommer vara överlycklig när du har handlat nya byxor från oss och är det något du undrar över så tveka inte utan kontakta oss.

Produkter

Handla

Information