• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Jackor barn

Här hittar ni vårt breda sortiment av barnjackor för alla årets tider. Det är sköna vårjackor med lätt foder, ofodrade sommarjackor som står mot vind och vatten, höstjackor i skön teddyfleece och riktigt varma vinterjackor med praktiska funktioner.

Barnjackor som kombineras med trend och funktionalitet.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

Köpa prisvärd jacka till barn online

Det finns en ökad trend med att köpa jackor på nätet. Största anledningen till den ökade trenden är nog det breda utbudet man får på jackor när man letar i nätbutiker istället för fysiska butiker. Jackorna är dyra för fysiska butiker att ha i lager och dessutom en säsongprodukt som tar stor plats på lagret. Fysiska butiker hamnar därför ofta i ett läge där man tvingas välja ut enskilda modeller av jackor. Vi nätbutiker har då fördelen att kunna erbjuda ett bredare sortiment av jackor och detta gör att vi då förhoppningvis har jackan i just den modell, färg och storlek som du är ute efter till ditt barn.

Vi har ett brett sortiment av barnjackor och de flesta modeller är av samma sort som de vi säljer i vuxenstorlekar, fast i barnstorlekar istället. Så stilrena och framförallt funktionella barnjackor i samma slitstarka material som de du hittar på övriga jackor i vårt sortiment.

Barnstorlekarna på jackorna delas oftast upp i måtten centilong. Det är ett internationellt storlekssystem för barnjackor och övriga barnkläder och baseras på barnets längd i centimeter.

Varm vinterjacka till barn

Våra barnjackor finns i regel i samma modell även för herr och dam. Barnjackorna är då tillverkade med precis samma förutsättningar som de jackor vi erbjuder i vuxenstorlekar. Dessa är oftast framtagna för att efterlikna ett militärt original i både design, funktion och material. När det kommer till just militära plagg så ställs det höga krav på att jackor ska fylla en funktion. När det då kommer till jackor som ska klara av kallt klimat så är militära plagg extremt funktionella. Då tillverkarna av våra jackor gör allt för att efterlikna dessa original så kan vi även säga detsamma om de jackor vi erbjuder.

Exempel på vinterjackor till barn som är hämtade från militära plagg är vår snygga MA1 bomberjacka, vår härliga BW parka med teddyfoder eller den klassiska amerikanska M65-jackan i barnstorlekar. Här får du välutvecklade, funktionella och varma vinterjackor till ditt barn.

Jackor barn - vinterjacka och vindjacka till barn

Regn- och vindjacka till barn

Regnkläder för barnen är ju ett måste både i förskola, skola och hemma. Aktiviteterna går inte enbart att anpassa efter vädret och man behöver funktionella kläder även vid regn och rusk. Vi har ett helt gäng med snygga barnjackor som är vind- och vattenresistenta. Då många av våra funktionella barnjackor är hämtade från riktiga militära modeller av jackor så har våra jackor i regel samma snygga design men den funktionella förutsättningen att stå emot vind och vatten.

Här finns alltifrån ofodrade vindjackor för sommarens blåsiga dagar till varmt fodrade vindjackor för höstkvällarnas regn och rusk.

Funktionell höstjacka för barn

Med hösten så kommer en sån där säsong då man måste ha en varm, vindtät och vattenresistent jacka till barnen. Samtidigt vill man ha en lätt och bekväm jacka att röra sig i. Det är för tidigt att sätta på sig de tunga vinterjackorna och man vill dra ut på det så långt det går.

Vi är kanske tjatiga men här är de jackor som hämtats från militära plagg väldigt bra. Dessa jackor är liksom tillverkade för att vara både lätta och rörliga men ändå stå emot både vind, vatten och kyla på ett bra sätt.

Tittar du igenom vårt breda sortiment av barnjackor så kommer du garanterat hitta den höstjacka du tycker känns rätt för ditt barn.

Tunna sommarjackor till barn

Under sommaren så vill vi inte ha några tunga kläder. Vi vill ju egentligen bara ha så lite kläder som möjligt på oss. Men vi bor i norden och det nordiska klimatet tvingar oss, om så bara ibland att dra på oss lite varmare plagg även på sommaren. Ibland, kanske allt för ofta så bjuder sommaren på både starka vindar och kraftigt regn. Är man då förberedd så har man sett till att utrusta sitt barn med en praktisk sommarjacka som trots att den saknar varm stoppning, ändå står emot både vind och vatten.

Dessa typer av sommarjackor hittar du i vårt sortiment.

Bomberjackor till barn i klassiska modeller

MA1 är den amerikanska bomberjacka som togs fram utav det amerikanska flygvapnet på 50 talet. Det är inte den första modellen av bomberjacka att tillverkas och den har över 70 år på nacken men den är ändå fortfarande den modell vi ser som den klassiska bomberjackan. MA1 är tillverkad i nylontyg och har en tjock stoppning som ger en rund form på bäraren.

Kragen är rund med mudd som går perfekt runt halsen och isolerar kroppen. Nederkanten har en bred mudd som också den isolerar. Tillsammans med det tjocka fodret så skapar detta en riktigt varm isolerande funktion mot kroppen.

Insidan är klädd i ett orange foder. Detta är ett foder som togs fram för att fungera som nödsignal. Hamnade piloten i nöd så kunde han vända jackan ut och in. Då lyste piloten upp i en stark orange färg och var på så sätt lättare att lokalisera för räddningspersonalen.

Vi är väldigt stolta att kunna erbjuda ett sortiment av bomberjackor till barn. Då inte bara nya moderna versioner av bomberjackan utan även bomberjackor som är väldigt trogna det original som det amerikanska flygvapnet plockade fram för över 70 år sedan. Alltså bomberjacka till barn i riktigt klassisk stil.

Produkter

Handla

Information