• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Handla kläder online här hos oss

Att handla kläder online kan ibland vara lite svårare än i butik men det finns många fördelar som du aldrig kan finna i mindre städer eller kanske för den delen i större städer. Många ser fraktkostnader som ett hinder eller för den delen storlekarna är svåra att se på nätet.

Fraktkostnaden problemet?

När jag själv handlar kläder online så brukar jag inte tänka så mycket på frakten så länge det inte blir så väldigt mycket. Klar du gör tänker du säkert för att jag driver en e-butik och jag vill att du ska handla här hos oss. Givetvis vill jag det men utan det så betalar jag gärna frakt. Har du någon gång tänkt på hur mycket det kostar att ta dig till den butiken som säljer ett så pass unikt sortiment som vi gör här på Dunken.se?

För mig så har jag själv ca 30 min med bil för att komma till närmaste riktiga stad där man har ett bra utbud. Det kostar mig rätt mycket mer att köra iväg och handla än att beställa hem något sen så har ju alltid bekvämligheten ett stort plus. Du kommer få lägga pengar på bensin eller på bussen eller något annat medel om du nu inte bor inne i stan.

Är storlekarna ett problem?

Ofta när man handlar kläder online så kan det vara svårt att veta storlekarna men är det verkligen det? Ofta så står det i kommentarer från tidigare köpare hur kläderna är och om dom är små eller stora i storlekarna. Ofta kan man lista ut vilken storlek som passar dig själv. Jag personligen föredrar inte att veta måtten när jag handlar kläder för jag vet inte vilka mått jag själv har. Men vissa personer vet sina mått och då kan utgå ifrån dom. Vi har tyvärr inte mått på alla våra produkter idag men vi jobbar med det hela tiden för att försöka ge dig som kund en så bra upplevelse som möjligt när du handlar. Skulle du bli osäker på storlekarna så kan du alltid höra av dig till oss så mäter vi plaggen eller om du bara vill veta hur dom är i storlekarna.

Är det något annat som du kan se som ett problem för att handla kläder online får du gärna kommentera det här nedanför. Vi försöker lösa alla problem som vi kan ifall du tycker det är jobbigt att handla på nätet och av oss i synnerhet.

Att handla kläder på nätet ska vara en positiv upplevelse och det ska gå snabbt. Så vi hoppas att vårt sortiment är något som du gillar och att du får en positiv upplevelse här på Dunken.se

Produkter

Handla

Information