Tapout t-shirts

Här på Dunken så har vi sålt Tapout t-shirts och Tapout produkter sedan flera år tillbaka men vi har väl inte riktigt visat upp det som är så fantastiskt fint med just dessa. Tapout är ju ett kampsports märke inom MMA och har en hel del Svenska fighters men är ett av dom absolut största märkena utomlands.

Kvalitén på Tapout t-shirts

Vi håller Tapout t-shirts väldigt högt upp i kvalitet om man jämför med många andra märken ute på marknaden. Det går absolut inte att jämföra med några billiga t-shirts utan här är det en fantastisk kvalité jämnt över fast dom har ett gäng lite billigare tröjor så är även de i riktigt bra kvalité.

Motiven på t-shirtsen.

Tapout kör väldigt mycket med sin riktigt snygga logga i olika former och färger men den är oftast med och dom bygger ofta trycken runt om Tapout loggan. Trycken är ofta väldigt färgrika och har många olika varianter på tryck, allt ifrån folie tryck till snygga screentryck. Tapout har på väldigt sällan brodyr på t-shirts utan har lämnat det till sina övriga kläder då som hoodies eller sweatshirts.

Tips på grymma tapout t-shirts.

Här nedanför kommer några av våra tips på våra riktigt snygga t-shirts från Tapout.

Tapout t-shirt self maid

Grym Tapout t-shirt i fantastisk kvalité. Lite lättar tryck men väldigt snygg ändå.

 

Combat stencil tapout t-shirts

Enkel snygg t-shirt från Tapout med texten Simply Believe med tryck fram och bak.

 

Bracket crest tapout t-shirt

Här ser du ett riktigt grymt fullprints tryck på en t-shirt som du troligtvis kommer älska ifall du köper den.

Är du intresserad av att se hela Tapouts sortiment så är det bara att klicka på länken här till Tapouts kläder.

Vad tycker du själv om Tapouts sortiment? Du får gärna kommentera nedanför vad du tycker att vi borde ta in för typ av tryck på Tapout och vad gillar du? Är det t-shirts med fullprint eller är det deras enklare enfärgade tröjor som just du tycker är bäst? Det vore väldigt bra om du vill ge din synpunkt på vad du tycker vi ska ta in eller vad vill du se mindre av?

Ha en fortsatt härlig dag och hoppas du hittar en grym t-shirt här hos oss!

 

 

Produkter

Handla

Information