Vinterjackor herr

Trots att jag skriver detta när inte vintern är här så kommer vi snart behöva köpa lite nya snygga vinterjackor till vintern och vårt jobb handlar om att vara lite i framkant för att kunna ge dig det som du vill ha när du väl vill ha det. Därför har vi nu fått in en hel del snygga vinter och även höstjackor till dig.

Här är några av de absolut snyggaste vinterjackorna i herrmodell som jag sett den senaste tiden och jag hoppas att du håller med.

Dayton jacka.

Först börjar vi med Dayton jackan som som har en snygg del inne i jackan i form av en huvtröja men med snygg jeansaktigt material utan på som gör att det blir både en rejäl och skön jacka. Att det är en riktigt snygg vinterjacka gör ju inte saken sämre heller.

Dayton vinterjacka herr
 
 

Klassisk bomberjacka herr.

Här har du en av våra storsäljare som finns i riktigt många färger och upp till XXL i storlek.
Kanske inte en jacka som man har när man är ute i riktigt kallt väder men perfekt vinterjacka när du ska gå till och från jobbet en kylig dag och samtidigt så ser du givetvis riktigt grym ut i den.
Fodrad bomberjacka herr
 
 

BW Parka jacka herr.

Här har du en riktig Parka jacka som är lång och riktigt varm från Brandit. Som vanligt när det är jackor från Brandit så är det rejäl kvalité och du har här en Parka som vi tror du kommer vara riktigt nöjd med.
vinter parka jacka herr
 
Vi har givetvis mycket mer jackor än dom som du ser ovanför men för att hitta alla våra herrjackor så får du klicka in här.
 
Produkter

Handla

Information