• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Rockabilly kläder nu i vår!

Vi säljer inte bara rockkläder utan även rockabillykläder. Ett närma släkte till dagens rockkläder. Men som stannade upp och fortfarande är väldigt populärt. Därför har vi nu även valt att satsa på rockabilly då vi har ett stort antal med grymma kläder inom detta område.

Det är framförallt rockabillykläder för dam som vi kommer ta in ett riktigt bra sortiment. Mycket prickiga klänningar och bikinis i härlig retro stil med både körsbär och hög midja.

Här nedanför så kommer jag lista några snygga produkter som kommit in på Dunken de senaste veckorna. Vi hoppas verkligen du tycker om detta fantastiska sortiment lika mycket som vi. Här hittar du dock alla våra rockabilly kläder.

 

Klassisk rockabilly klänning.

En snygg rockabillyklänning som tar oss tillbaka till 50-talets glada dagar. Tubtoppsklänning som går i svart med vita prickar där du även får ett snyggt band runt midjan.
 
 
 

Bikini cherry rockabilly med kjol.

En svart bikini med körsbär och här får du även den snygga kjolen som går i samma mönster som övriga bikinin.
 
Matros Bikini Fram modell

Matros bikini.

En härlig retro bikini som går i de marina färgerna vitt, blått och rött.
 
Detta är bara några av våra snygga rockabillykläder och mer kommer komma men det är bara att söka runt här på Dunken så kommer du troligtvis hitta väldigt många fler snygga plagg.
 
Produkter

Handla

Information