Tre snygga t-shirts du måste kolla in!

T-shirts är det som vi killar har varje dag avigt och rätt och det finns inte lika många olika typer som det finns toppar till tjejer men det finns underbara och bekväma samt riktigt snygga t-shirts som vi kan ha och vi har dessutom det till riktigt bra priser.

Nedan kommer jag gå igenom mina favoriter och försöka beskriva varför du absolut bör testa någon av dessa. Jag själv vill ha modeller som inte slutar vid midjan utan som man kan böja sig i utan att visa myntinkastet direkt eller för den delen skruvar upp sig.

Allt är från person till person men dessa t-shirts som jag väljer ut är några som jag verkligen har fastnat för nu under de senaste åren.

T-shirt melerad herr - 249kr

snygga t-shirts i melerat

Denna t-shirt är nog just nu min riktiga favorit då den passar till de flesta tillfällen. Om det så är vardag eller fest så kan man vara snyggt klädd med enbart en t-shirt. Denna modellen av t-shirt är aningen längre än normalt och även lite vidare i kragen men utan att vara för mycket (om man nu inte gillar det).

Du har även det melerade tyget som gör att det blir lite liv i t-shirten utan att det blir för mycket och ärmarna är rätt korta och sitter perfekt så det blir inte som i vissa t-shirt att det hänger ner.

Denna t-shirt finns i både svart och vit melerat tyg och är en löst sittande t-shirt samt normal till något stor i storleken.

Raglan Contrast Tee - 129kr

Raglan Contrast Tee woodcamo

 

Här har vi en t-shirt som verkligen har funkat bra för mig. Jag är en person som har fastnat för svarta t-shirts och har väldigt svårt att bryta det mönstret då man har ca 90-90% helsvarta t-shirts i sin garderob men här är en som ger den där lilla extra detaljen i och med att det är ett annat tyg på raglan ärmarna.

Denna t-shirt är även billig men har riktigt bra kvalité. Faktiskt så bra att jag kan säga att det är en av de bästa jag testat det den senaste tiden.

Den är normal i längd och storlek. Du har många olika färgkombinationer att välja på så om du inte vill göra som jag ta en svart med att bryta med mörkgrå så finns även lite ljusare alternativ eller camo färger.

Tall tee - 149kr

Tall tee svart

Sen får vi ju inte glöma att tipsa om en av våra kunders favorit t-shirt. En t-shirt som är extra lång och går i storlekar upp till 6XL. Det är en så kallad standard t-shirt men där du har den extra längden. Vilket kan vara väldigt skönt att ha samt att den är i kraftigt men skönt bomullstyg på 180 GSM.

Denna t-shirt finns i en rad olika färger som svart, brun, mörkgrå, grå, limegrön, navy, röd, turquoise och vit.

Inga krusiduller med denna t-shirt utan en snygg och skön t-shirt.

Detta är mitt urval av snygga t-shirts som jag hoppas även du gillar.

Jag hoppas du gillar mina utval av snygga t-shirts och att det hjälper dig något. Jag har här enbart valt att lista t-shirts utan tryck och som kan passa till riktigt många olika tillfällen. Detta är ju trots allt ändå vårt vanligaste plagg.

 
Produkter

Handla

Information