Black Friday kläder 2017!Black Friday är en amerikansk tradition som brukar räknas som startskottet för julhandeln och juldekorationerna borta i staterna. Black Friday infaller alltid på dagen efter den fjärde torsdagen i november vilket är dagen efter Thanksgiving i USA.

Historian bakom Black Friday är lång och sträcker sig faktiskt hela vägen tillbaka till 1800-talet där den kända affären Marcy´s började med en parad på Thanksgiving. Sedan starten av paraden så har shoppingdagen växt enormt mycket och i USA är det numera en helt galen tillställning där folk slåss om varorna.

 

Det finns olika teorier bakom namnet Black Friday där en av favoriterna är att affärernas annars röda förlustsiffror blir till svarta vinstsiffror under shoppingdagen. En annan teori är en lite mindre solskenshistoria där polisen i Philadelphia började kalla dagen för Black Friday då deras arbete försvårades så radikalt i samband med att hysterin kring dagen ökades. De ville då genom namnet skrämma bort shopparna från butikerna under Black Friday.

Black Friday har aldrig slutat växa och har sedan länge gått långt utanför de amerikanska gränserna och på internet ser man hur den svenska handeln ökar i en rasande takt. På internet har även den stora shoppingdagen Black Friday fått sällskap av andra dagar där många butiker väljer att tjuvstarta redan på torsdagen för att sedan ha Black Friday-rea under hela helgen och till sist avsluta det hela med "Cyper Monday" alternativt kallat "Manic Monday".

Hos oss på Dunken.se så är Black Friday en rolig dag där vi verkligen får sätta våra krafter på prov för att kunna leverera den volym som våra kunder önskar. Det är årets stora prövodag och vem gillar inte en utmaning?

 

Datum för kommande Black Fridays är:
År 2017: Black Friday är fredagen den 24 november
År 2018: Black Friday är fredagen den 23 november
År 2019: Black Friday är fredagen den 29 november
År 2020: Black Friday är fredagen den 27 november

Vi har sammanställt alla våra kampanjvaror under en och samma kategori så är hittar du mängder med Black Friday kläder.

Black Friday kläder 2017

Hoppas du hittar det du söker i vår stora Black Friday-rea!

Produkter

Handla

Information