Snyggaste mössorna i vinter 2018.

Vintern verkar ha börjat komma in i Sverige nu på allvar nu. Vi har redan förberett oss och har nu mängder med mössor för omgående leverans.

Jag kommer här lista några av våra populäraste mössor som du kan hitta för en billig peng. Vi har mössor för både barn, dam och herr men de flesta är unisex modeller som passar båda könen. Det som dock kan vara svårt är att hitta stilrena mössor till barn men givetvis har vi även det till dig som du kan se här nedanför.

Förutom de mössor som vi har listat här så har vi även mössor med teddy foder, i neon färger eller varför inte en mössa med snyggt tryck på. Något som många missar i sin outfit är att mössan gärna ska passa stilen man bär och kan ofta göra så att det blir pricken över i:et när det gäller vinterkläder.

Mössa lång och tunn är en given favorit.

Denna modell finns i herr, dam och barnstorlekar och passar perfekt för det dagliga bruket när man går in och ut ur affärer eller bilen eller vad man nu gör där det skiftar i temp. Då inte de riktigt varma mössorna passar så bra. Den finns förutom i många olika storlekar även i många olika snygga färger.

Snyggaste mössorna i vinter 2018

Fiskare mössan

Här har du en mössa för dig som inte gillar det pösiga hänget utan en mössa som ska sitta på plats. Den är lite kortare i modellen men även denna en riktig favorit här på Dunken.

Fiskare mössa Oliv

Lång mössas i tunn modell.

Denna mössa passar dig som vill ha ett riktigt häng i mössan och inte vill ha det så varmt. Den är även riktigt prisvärd då den endast kostar 69kr och har varit en favorit här på Dunken i några år nu.

Lång mössa tunn modell

Givetvis så har vi även fler mössor och det för alla olika smaker eller olika tillfällen så missa inte att klicka in här för att kolla in alla våra mössor. Kolla även in att många av dom har ruskigt snabb leverans.

Till alla våra mössor

 

Produkter

Handla

Information