Nytt år och nya möjligheter!

Nu är det nytt år igen och varje år så är det väldigt spännande här på Dunken.se.

Under 2018 så har det hänt väldigt mycket på Dunken och det på många olika plan. Vi har tagit in många nya spännande produkter och breddar oss i takt med vad vi tror att ni kommer att gilla. Vi har ju som sagt inte bara rockkläder och roliga t-shirts längre utan även mycket snygga streetwear och roliga prylar.

De största förändringarna är dock något som inte riktigt märkts av på sidan, dessa är att vi nu ändrat bolagsform och heter Odd Sailor AB. Detta är även namnet på vår Danska och Engelska sida som vi har från och med i fjol. Dessa är fortfarande under uppbyggnad men det är framförallt översättningarna som vi jobbar med här.

Vi har även jobbat väldigt mycket mer med våra roliga texter på t-shirts som har varit väldigt populärt hela förra året och detta är något som vi kommer att fortsätta med men även mycket andra snygga kläder. Då vi nu har en helt annan möjlighet att kunna tillverka dessa.

2019 står vi nu inför många roliga utmaningar.

Något vi alltid har i fokus så är det dig som kund. Vi vill att du ska känna att vi överträffar dina förväntningar både med kvalité och service och det är ett jobb vi kommer att fortsätta lägga ner mycket tid på.

Till skillnad från många andra så har vi valt att jobba med kvalité på våra produkter. Och med flera egna märken så kommer vi kunna fortsätta med detta. Alltid så ska du känna dig nöjd med det du har beställt annars hoppas vi att du hör av dig till oss så hjälper vi dig på absolut bästa möjliga sätt.

Ännu större sortiment.

Vi vill att du ska kunna hitta alla dina kläder här hos oss. Det är allt från underkläder till jackor och detta med produkter som du oftast inte kan hitta på andra ställen i Sverige än hos just oss.

Har du något tips på ett märke eller en viss produkt så tveka inte utan hör av dig till oss så kan vi se om det är något som vi kan ta in i vårt sortiment.

Och till slut så vill jag framförallt önska dig en riktigt god fortsättning på året och hoppas att du gillar vårt utveckling och är spänd på att följa oss även under 2019.

 

Produkter

Handla

Information