Missat stretch jeans herr?

Jeansen har under en längre tid varit den perfekta byxan för män men varför har den så länge varit så obekväm och tråkig jämfört med dammodellerna? Där har vi sedan länge haft stretch i jeanstyget.

Stretch jeans herr

Detta har nu ändrats de senaste åren och från några år sedan så blev det mer regel än undantag att man tog in stretch i jeansen. Troligtvis var detta mycket på grund av att det under de senaste åren har blivit trend i slim fit jeans och på de sättet har det även påskyndat användandet av stretch även på herrmodellerna.

Även jeansshorts herr finns som stretch.

Även merparten av jeansshorts har stretch i sina modeller och fördelarna är rätt många. Vi har ett väldigt bekvämt mode idag då mjukiskläder har blivit en trend och med stretch i jeans så har även detta blivit bekvämt att bära på en helt ny nivå. Man behöver inte längre känna att tyget kommer spricka när du ska ta ett långt steg. Nu följer det med dig hela vägen.

Givetvis har inte alla herrjeansen ersatts med detta utan även med den gamla modellen så finns detta kvar och det hittar du under vår kategori med jeans.

Men nedaför så kommer jag tipsa om några modeller som har stretch i tyget. Jag hoppas och tror att du kommer att gilla dom.

Det är bara att klicka på bilderna för att komma till jeansen.

Svarta slitna jeans herr 1 Mörkblå regular fit jeans herr

 

Här nedanför ser du två lite ljusare herrjeans.

Blå jeans med slitningar slim fit herr Jeans med hål herr 1

 

Jeans - byxan nummer ett

Jeans är slitstarka byxor som är tillverkade i grovt demin tyg och nitar. Jeansen syddes från början i brunt tyg och var populära bland guldgrävare och cowboyer som behövde slitstarka byxor. 

Stentvättade slitna jeans

När jeans blir slitna syns vita trådar i tyget vilket har blivit ett mode på senare år. Tillverkarna behandlar tyget med olika tvättar där de lägger in sten i tvättmaskinen. Därifrån kommer ordet "stentvättat".

Modet har utvecklats ännu mer än slitningar och idag är slitna, håliga jeans högsta mode.

Produkter

Handla

Information