Få ett bättre inomhusklimat med luftfuktare

Att ha en luftfuktare kan ha riktigt många fördelar framförallt under vintern. Vi ska här förklara en hel del fördelar som du kan få genom att investera i en luftfuktare.

Något som vi påverkas mest av under vintertiden är att luften blir så mycket torrare. Eldar du i hemmet eller värmen går på max så blir även luften betydligt torrare i hemmet eller på kontoret. Detta är troligtvis något du har märkt av genom att du ser allt damm på vintern när väl solen orkar lysa in genom fönstret. Att få en högre luftfuktighet sägs ge väldigt många fördelar förutom att dammet kanske inte ryker runt så väldigt.

Luftfuktares fördelar i förkylningstider

I förkylningstider så tycker jag själv av egen erfarenhet att hostan lägger sig betydligt snabbare ifall man har en luftfuktare i hemmet. Då den torra luften retar halsen och med en fuktigare luft dämpar det hostan och även ger bättre återfuktning av slemhinnorna och läppar men även huden ska ha väldigt god påverkan av att luften blir fuktigare.

Man misstänker även att torr luft kan vara boven i långdragen vinterhosta.

Fuktigare luft motverkar statisk elektricitet

Har du problem med statisk elektricitet så kan torr luft vara problemet. Då elektricitet lättare byggs upp av torr luft. Så även här kan det vara ett smart drag att ta in en luftfuktare.

Luftfuktare tillverkas i väldigt många olika storlekar, modeller men framförallt så kan de även vara en snygg inredningsdetalj som även ger dig det perfekta inomhusklimatet.

Smarta användningsområden för din luftfuktare

Varför inte kombinera en nattlampa till barnen med en luftfuktare som gör att deras hosta lägger sig på natten. Var dock noga i detta fallet att dina barn inte är och leker med den då vatten och elektricitet inte riktigt går hand i hand. Säkerheten först om man säger så.

Vi säljer en hel del luftfuktare här på dunken och vill givetvis tipsa dig om dessa små praktiska och smarta produkter.

Här har vi en luftfuktare som passar perfekt i sovrummet eller på tv bänken som är i snyggdesign och du kan välja ifall du vill ha belysning eller ej.

Luftfuktare med LED-belysning

Här är en luftfuktare som passar bättre på kontoret eller det lilla utrymmet.

Liten luftfuktare Dark Walnut

 

Vi har även fler snygga luftfuktare så är du i intresse av att köpa en så sök gärna på luftfuktare här på dunken så får du fram alla våra alternativ. Vi hoppas att vi har hjälpt dig lite att hitta den perfekta luftfuktaren till dina behov.

Produkter

Handla

Information