Välkommen till vår blogg och nyhetssida

Här kommer du se löpande information och nyheter från vår sida.

 

 

 

Sweatshirts herr 2020 - Nyheter och mode.

Sweatshirts börjar nu få tillbaka sin plats i garderoberna. Efter att huvtröjorna har varit väldigt dominerande som plagget man bär ovanpå t-shirten så har nu sweatshirten tagit igen sin plats till att vara populär.

 

Sweatshirts herr blogg

 

Vi är väldigt glada över detta och hoppas att alla får upp ögonen för att bära sweatshirts igen. Givetvis gillar vi hoodies också men här har du en lika skön och härlig tröja men som kanske är lite smidigare att bära när du har en jacka på dig.

 

En modell som börjar komma riktigt mycket är den så kallade oversize modellen och där har du en lite mer rymligare tröja som har en riktigt läcker look.

 

En annan modell som också har blivit populär är de så kallade militärtröjorna där du kan se stickade tröjor med patches på utvalda ställen för att ha en extra hållbarhet, men som nu har blivit riktigt modernt och du får då en komplett army stil tillsammans med våra snygga jackor och byxor.

 

Vi har fått in riktigt många och snygga sweatshirts här på Dunken nu och som du kan se så finns det väldigt stor skillnad på utseende och stil men det de alla har så är det att det är en kraftigare tröja som inte har någon luva.

 

Basic Sweatshirt crew Randig sweatshirt

 

Randig stickad sweatshirt Striped sweatshirt

Produkter

Handla

Information