Välkommen till vår blogg och nyhetssida

Här kommer du se löpande information och nyheter från vår sida.

 

 

 

Vårens och sommarens solglasögon och badkläder

Vårens och sommarens modenyheter börjar trilla in ordentligt här på Dunken nu. Det är ett väldigt spännande mode där det väldigt väl kommer i stil med det vi sedan länge har haft på tapeten. Nämligen Army stilen men även många lite spexigare nyheter. Det är ju rätt kul att kunna få in något kul samtidigt som man är riktigt snygg. Så varför inte några badkläder med flamingos på eller liknande.

Vårnyheter på Dunken

Årets solglasögon har redan börjat komma in

Men till att börja med så denna vecka har vi fått in riktigt många snygga solglasögon som du kanske redan hunnit se i nyhetsflödet. Men vi vet att redan nu så börjar vårsolen titta fram så varför inte börja med ett par nya snygga solglasögon och här hittar du givetvis de absolut snyggaste, eller vad tycker du?

Solglasögon med runda glas Solglasögon oktober

 

Solglasögon med stora glas Solglasögon med stora spegelglas
 

Badshorts herr

Sen så har vi ju de klassiska badshortsen som kanske är dags att uppgradera även i år. Förra året så hade vi kanske inte så väldig nytta av dom här i Sverige så du slet kanske inte ut de som du köpte förra året men det har ju kommit in så mycket nya snygga och kanske du bara måste ha ett par nya efter att du sett alla våra läckra nyheter här inne.

Badshorts med kalsong Badshorts blå/röda blommor
 

Badkläder dam

Förra året fick vi ju in våra populära flamingo badshorts men nu kommer även motsvarigheten till alla er tjejer. Vi har nämligen fått in flamingo bikini, baddräkt och snygg badkjol. Det är väl något du inte får missa. Köpte din kille badshortsen så måste du ju bara matcha med en snygg bikini.

Skulle nu inte flamingo vara din favorit så har vi ju givetvis många andra snygga nyheter här inne.

Svart baddräkt med rosa flamingos Bikinitrosa med flamingos
 

Hoppas du gillar alla våra nyheter och fortsätt gärna ha koll på nyhetsflödet för det kommer in väldigt mycket produkter just nu.

Produkter

Handla

Information