Långärmade tröjor som håller dig varm i höst - Dam

Även om hösten just nu bjuder oss på en hel del sol och ovanligt varma temperaturer på dagarna, så kommer ändå kylan krypande så fort solen har gått ner i väst. Då är det skönt att kunna ta på sig en långärmad tröja som håller värmen kvar i kroppen. En långärmad tröja kan även förlänga säsongen för din lite tunnare jacka.

Men vi tänkte därför gå igenom lite olika typer av långärmade tröjor i vårt damsortiment av kläder. Vi hoppas det kan ge lite inspiration och känsla för hur du vill klä dig i höst/vinter.

Enkelfärgad långärmad tröja

En enkelfärgad klassisk långärmad tröja är ju något som bör finnas i varje garderob. Det är stilrent, enkelt att matcha och väldigt snyggt. En enkelfärgad tröja går dessutom enkelt att lyfta genom att komplettera looken med olika accessoarer som halsband, armband, ringar eller ryggsäck.

Här har man kombinerat en enkelfärgad sweatshirt med ett halsband och ett par mönstrade leggings. Plagg som gifter sig med varandra på ett naturligt sätt.


Här är lite andra exempel på snygga enkelfärgade sweatshirts.


Det är enkelt, stilrent, snyggt och även väldigt praktiskt då det håller kroppen varm.


Långärmade tröjor i animaliska mönster

Vill man ha lite mer mönster och rörelse i tyget så är ju animliska mönster helt fantastiskt. Här finns många olika mönster i olika färger.

Tröjor i animaliska mönster sätter hela stilen på din look och du behöver egentligen inte fylla ut med så mycket andra accessoarer eller liknande. Här rekomenderar vi att man håller resterande plagg enkla och stilrena för att låta din långärmade tröja i animaliskt mönster göra jobbet. Exempel på vanligt förekommande animaliska mönster är leopardmönster, tigermönster, zebramönster och ormmönster.

 

Här är ett gäng långärmade tröjor i animalsiska mönster. Några av tröjorna har pälsliknande fransar runt om på tyget för att ge en känsla av riktig animalisk päls, vilket det givetvis inte är. Andra tröjor har ett mer klassiskt platt tyg men som med det läckra mönstret ger liv och rörelse i plagget.

Som vi nämnt tidigare så är tröjorna i animaliska mönster väldigt fördelaktiga i det avseendet at man behöver inte mycket mer för att sätta stilen. Det räcker gott med den långärmade tröjan.

Andra kläder i djurmönster:

 

Långärmad tröja med huva

Hoodie har ju verkligen blivit ett tidslöst klassiskt plagg. En huvtröja kan göra sig både med ett enkelfärgat tyg eller med tryck på. Huvan sätter en viss attityd på plagget och gör en väldigt stor skillnad på plaggets look. Gillar du inte dra en stor hoodie över huvudet och riskera sabba frisyren så kan du här välja en ziphoodie.

Hoodien finns som sagt i klassiska former men utbudet har vuxit och idag hittar man hoodies i alla möjliga designer och former. Vi går därför igenom några olika av alla hoodies vi har.


Här ser vi några klassiska hoodies för damer. En ganska standard plagg som precis som den enkelfärgade sweatshirten har en stilren look som enkelt går att matcha. Även här kan man med fördel låta accessoarer vara det som framhäver stilen för att endast ha hoodien som ett basplagg i din stil. När det kommer till hoodies för damer så har de huvtröjor som tillverkas ofta några detaljer som sticker ut. Något som skiljer sig från en helt basic klassisk hoodie. Men då är det så bra att klassiska hoodies för herr egentligen är unisex-plagg.

Precis som T-shirten så är det ett basplagg vars syfte är att funka för både dam och herr. Skillnaden är att storlekarna då oftast är lite större.


Här är ett gäng av våra hoodies med tryck för kvinnor där vi kan se vilken attitydskillnad det ger med ett plagg som är tryckt jämfört med ett enkelfärgat plagg. Här går ett basplagg som används mer som grund i stilen till det som ger uttryck för hela stilen. Trycker sätter liv i det annars blanka plagget och fyller ytan likt en målning på en tavelduk.

Ett plagg utan tryck är lättare att matcha med andra plagg och accessoarer. Men ett plagg med tryck ger inte samma behov av att matchas med andra utstickade plagg eller accessoarer. Här kan man med fördel välja att kombinera med mer enkla plagg eller accessoarer som enkelfärgad mössa och jeans.


Ziphoodies är både snyggt och praktiskt då det likt en jacka kan öppnas och plockas av utan att man drar det över huvudet. Ziphoodies kallas därför också för zipjacka. Plagget är oftare enkelfärgat då det är lite mer komplicerat att trycka ett plagg där en dragkedja skär av plaggets framsida på mitten.

Är plagget tryckt så rör det sig oftast om att man trycker ett motiv på bröstet och ett större motiv bak på ryggen. Det finns dock tekniker som gör det möjligt att trycka både över och bredvid dragkedjan utan att dragkedjan tar skada.

Produkter

Handla

Information