Förseningar på Brandits sortiment

Vi har tyvärr just nu förseningar på Brandits sortiment.

För att kunna hålla bättre lager och snabbare leveranser så har Brandit valt att bygga nytt och toppmodernt lager vilket vi var medvetna om under förra året men när själva flytten kom så fick vi tyvärr reda på det först när det påbörjat vilket har påverkat vårt lager och våra leveranstider negativt.

Då det först skulle ta max en vecka så trodde vi att det skulle hålla rätt bra med våra leveranstider men tyvärr så har det blivit problem för Brandit och vi vet att dom gör allt i sin makt för att detta skall komma igång så snabbt som möjligt.

Det är olyckligt för dig som har lagt en beställning i början av denna period men förhoppningsvis så ska det inte ta allt för många dagar till.

Vi har fått tecken om att det snart ska vara på gång igen som vanligt. Vi kommer uppdatera här när vi vet mer.

Tack för din förståelse och när detta snart är över så kommer vi kunna erbjuda dig ett mycket bättre sortiment och det kommer komma ännu flera snygga nyheter från Brandit.

Uppdatering 8/3

Testordrar för att testa så systemen fungerar har än så länge fungerat fint och de hoppas att de ska kunna börja skicka ut ordrar idag eller imorgon. Så snart hoppas vi att många ordrar är på gång. Vi uppdaterar mer så fort vi vet vilka ordrar som är på gång här.

Uppdatering 9/3

Tyvärr så gick inga ordrar iväg igår. Vi hoppas på att det kommer börja gå iväg idag och hoppas kunna uppdatera här snart igen.

Uppdatering 12/3

Vi har fått mer information gällande ordrarna som är försenade. De jobbar för fullt med att försöka få iväg ordrar och alla våra ordrar är skickade till plock för leverans. Inget har dock gått ut än.

Efter varje order de kört ut så har de fått nya problem som har tagit lång tid att rätta till men förhoppningen är att allt ska flyta på snart och under nästa vecka ska allt förhoppningsvis vara ivägskickat.

Glädjande nyheter gällande vissa produkter.

Vi har under slutet av denna vecka lyckats få tag på produkter från ett annat lager som kommer göra att vissa av era ordrar kommer kunna skickas från oss i början av nästa vecka. Så många av era ordrar kommer gå iväg i början av nästa vecka oberoende hur Brandit kommer lösa det.

Uppdatering 16/3

Vi har fått iväg en hel del ordrar nu under veckan till er och nu har även Brandit börjat skicka ut ordrar. Så vi hoppas att det släpper riktigt nu men än så är inte allt på väg tyvärr.

Uppdatering 18/3

Idag har vi riktigt possitiva nyheter och vi har fått information om att det går riktigt bra för Brandit då de har fått iväg fler odrar idag innan kl 10 än vad de fått iväg under hela veckan.

Vi ser att det är väldigt mycket på väg in idag och idag kommer även många av förbeställningsordrarna gå iväg från oss.

Vi hoppas att det flyter på och förhoppningsvis är alla försenade ordrar är hos er i början på nästa vecka.

 

Produkter

Handla

Information