Militärbyxor herr

Militärbyxor är något som har varit ett tidlöst plagg bland rockers! Det första många tänker på när man hör militärbyxor herr är ett par rejäla bredare byxor i klassiskt woodland kamouflage men militärbyxor kan innefatta så mycket mer. Många militärbyxor är enkelfärgade och inte alls kamouflagebyxor. Här nedanför hittar du lite olika byxor hos oss som faller in under kategorien militärbyxor. Kamouflage Cargobyxor Vi b…

Shorts i stora storlekar!

Vi har nu fått in shorts i riktigt stora storlekar. Vissa av våra nya shorts kommer vara i storlekarna mellan S-7XL. Det är något vi är väldigt stolta över att kunna ha i vårt sortiment. Vi har jobbat på stora storlekar länge. Det är många som de senaste åren frågat efter stora storlekar i våra kläder och vi vill givetvis kunna erbjuda detta till dig men det är väldigt svårt då det är många märken som inte tillver…

Festivalkläder!

Festivalerna närmar sig med stora steg och givetvis finns det mycket festivalkläder här hos oss och det sköna är att man ofta kan köra lite mer utmanande klädsel ifall man ska på rockfestival eller vad det nu är för typ av festival. Det är en annan mentalitet alla brukar vara glada och samma människor samlas för att kunna ha trevligt och lyssna på sin musik. Så här kommer vi lista de absolut bästa festival kläderna! Det är bara att klicka p&arin…

Snygga väskor med nitar!

Vi har nu fått in många snygga damväskor med nitar och vi måste ju bara visa våra populäraste. Här ska jag toppa våra favoriter av nitväskor som är riktigt snygga. Kasy bag väska med nitar. Här är en väska i modell lite större som kan funka bra som så kallad övernattningsväska och där du har en ficka med lock och en på andra sidan som har dragkedja. På nederkanten av väskan så har du trubbiga svarta nitar som ger…

Sommarklänningar och studentklänningar

Det vackra vårvädret gör oss påminda om sommaren snart är här och med sommaren kommer en hel del högtider och fester. Redan nu är det dags att börja fundera på vilka plagg man vill bära under sommarens alla soldagar och evenemang. Vi skulle vilja ge lite rekommendationer på populära produkter hos oss som vi verkligen tycker passar sommaren som handen i handsken. Spetsklänningen som är som gjord för sommaren: Först ut är vår h&a…

klänningar i stora storlekar.

Vi har fått in många klänningar och många klänningar i stora storlekar. Vilket vi har förstått är eftertraktat. När vi tar in kläder så försöker vi alltid ta in så det är så stora sam så små storlekar som möjligt men det är svårt då inte alla tillverkare producerar kläder större än en viss storlek. Vi vet att det inte är lätt att hitta kläder så fort det går över ett X i s…

Rockabilly kläder nu i vår!

Vi säljer inte bara rockkläder utan även rockabillykläder. Ett närma släkte till dagens rockkläder. Men som stannade upp och fortfarande är väldigt populärt. Därför har vi nu även valt att satsa på rockabilly då vi har ett stort antal med grymma kläder inom detta område. Det är framförallt rockabillykläder för dam som vi kommer ta in ett riktigt bra sortiment. Mycket prickiga klänningar och bikinis i härlig retro stil med b&a…

Bomberjacka herr, våra olika modeller

Bomberjackor är hett just nu och vi har väldigt många olika modeller både för dam och herr. Men nu ska vi fokusera på våra herrmodeller och förklara vad det är som skiljer de olika modellerna av våra bomberjackor. Allt syns inte på bild så kan därför vara bra att få alla brevid varandra och på så sätt kunna jämföra lite enklare. Vi börjar med den klassiska bomberjackan. Här har vi den klassiska bomberjackan i sam…

Våra dammodeller på bomberjacka

Bomberjackor i dammodell. Vi har ett stort sortiment med bomberjackor och här ska jag försöka guida dig så att du kan få rätt modell som just du vill ha. Bomberjackan är en ursprungligen en jacka som togs fram till piloter och som då alltid hade färgen orange på insidan av jackan då det i fall av en olycka så skulle de kunna vända på jackan så att räddningspersonal lättare skulle kunna hitta dom. Nu har det dock blivit ett riktigt mode att b&au…

God Jul och Gott Nytt År!

Vi vill bara tacka er för en fantastisk julhandel där vi troligtvis fått ut mer julklappar än något år tidigare. Jag kan inget annat säga att man är väldigt mör i kroppen och skallen efter två riktigt intensiva månader. Vi har haft en del problem med att få iväg vissa ordrar men vi tror att de allra flesta ska ha fått sina julklappar i tid och hoppas verkiligen att ni gillar dom. Dessa problem som har varit kommer vi ta i tu med direkt på det nya år…

Tuffa leggings med snygga tryck!

Nu under veckan som gått så börjar vi få rätt bra ordning och reda på alla saker och ting. Vi har haft och har några leveranser som har dragit över tiden som varit utlåvad men vi gör allt som står i vår makt att få ordning så snabbt som möjligt på dessa. Bloggandet som blivit lidandes. Vi har försökt hålla bloggen i liv men så fort som det börjar hetta till och vi får mycket att göra så är det de f&ou…

Bättre avisering från vår sida!

Vi har fått mycket frågor i sommar om att det inte kommer någon avisering från Posten när paketet är framme. Vi har nu löst detta så att du ska kunna få bättre avisering. Du kommer nu även få ditt kollinummer när vi har behandlat din order. Med det menas att du kommer få ett mail direkt när vi packat ordern innan den har kommit till posten så skulle du inte få någon avisering så kan du själv söka efter ditt paket och gå…

Nya snygga kläder i höst

Nu under den senare delen av hösten så kommer vi börja ladda upp riktigt med mycket snygga höstnyheter här på Dunken.se Jackor till alla tjejer. Något som vi faktiskt varit rätt dålig på är att ta in ett bra sortiment med jackor men det ska bli ändring på det nu och vad vi har förstått så är det uppskattat. Vi har just nu när detta blogginlägg skrivs en rätt bra rabatt på många av våra jackor så in och fynda…

Nya grymma kläder i sommar!

Nu under sommaren har vi haft lite dåligt med tid för att blogga här för att lägga fokus på att få in mer snygga kläder och jag tror aldrig vi har fyllt på lagret i så rask takt som nu. Mängder med snygga kläder har kommit in och mer kommer det bli. Några av våra egna favoriter. Här kommer vi lista några av våra egna favoriter som kommit in den senaste tiden. Nya märken under sommaren! Vi har f…

Produkter med längre leverans.

Vi har nu sålt några veckor med produkter som har lite längre leveranstid endast för att du som kund ska kunna få det snabbare än att du beställer när det väl har kommit in i lager igen utan du kommer då få det hem till dig dagen efter vi har fått in det. Ett mycket enklare sätt än att sitta på spänn och hoppas du hinner beställa det innan dom tar slut igen. Varför vi gjort denna lösning. Vi bygger upp vårt lager på detta s&au…

Våra leveranser nu och framöver.

Vi försöker vara så tydliga som vi kan med våra leveranstider och jag hoppas att du tycker att det står klart och tydligt när ditt paket kommer komma fram till dig. Nu även kläder med längre leverans. Vi har länge haft problem att hålla lager så som vi önskar och den stora orsaken av det är att vissa produkter går olika fort och vi har väldigt svårt att hänga med hur många som kommer gå en viss vecka. Vi har försökt att s…