Våra leveranser nu och framöver.

Vi försöker vara så tydliga som vi kan med våra leveranstider och jag hoppas att du tycker att det står klart och tydligt när ditt paket kommer komma fram till dig. Nu även kläder med längre leverans. Vi har länge haft problem att hålla lager så som vi önskar och den stora orsaken av det är att vissa produkter går olika fort och vi har väldigt svårt att hänga med hur många som kommer gå en viss vecka. Vi har försökt att s…

Nya Alchemy kläder har kommit in i lager!

Vi har nu i veckan fått in en del snygga Alchemykläder i lager här igen. Det kommer lite titt som tätt med nya snygga nyheter från just Alchemy. Det gäller både dam och herr kläder och bara den senaste månaden så har det trillat in mängder. Du kan se alla våra Alchemy här på länken här! Här nedanför så ser du de senaste kläderna vi fått in!

Allt går på högtryck just nu!

Nu kör vi så det ryker. Vi har fått in många snygga och populära varor både kläder och sängkläder i veckan. Våra påslakanset har varit riktigt populära och vi har märkt av att vi bör ta in ännu fler inom kort. Jobb på flera fronter just nu! Vi jobbar inte bara med sortimentet och packar utan vi är även på gång med stora förändringar. Det gäller allt från utseende på sidan till nya roliga funktioner. N&…

Kläder på faktura, kort eller bankbetalning

Det är nu dags att gå igenom lite av våra betalningsalternativ här. Jag skriver detta enbart för att göra det lite lättare för dig att kunna veta hur du beställer och betalar dina rockkläder här på Dunken.se Klarna Checkout. Vår standard lösning i kassan heter Klarna checkout. Det är en av marknadens enklaste sätt att betala idag. Du kan enkelt bara fylla i din mail, postnummer och personnummer för att sedan klicka på köp. Där efter…

Döskalle linnen för dam och herr

Vi har ju sedan starten kört mycket döskalle linnen och här tänkte vi lista några av de absoluta favoriterna just nu! Något mer synonymt med rockkläder än döskallar finns väl knappast och det är något vi har riktigt gott om. Du kan givetvis se alla våra döskalle linnen i menyn där finns det fler linnen men just nu är fokus på döskallar. Vi har ju en riktigt härlig festival sommar framför oss och då gäller det att vara rätt…

Vi är i förändringarnas tid!

Känns som om jag skrivit detta många gånger tidigare men det kommer hända mycket på Dunken nu! Vi är verkligen i förändringarnas tid. De senaste månaderna har det hänt mycket då vi bytt till ett helt nytt system för Dunken. Vi börjar bli varma i kläderna nu och det är dags att dra igång det största som hänt i Dunkens historia. Det är nämligen stora förändringar i vårt sortiment. Vi kommer bredda med väldigt mycket pr…

Billiga slitna jeans i dam och herr!

Vi har länge haft en hel del byxor och jeans här på Dunken men framförallt till tjejer. Vi har inte riktigt haft någon bra leverantör förrän nu på herrjeans och du kan köpa riktigt snygga och bra jeans billigt. Nya billiga slitna jeans! Vi har länge sökt efter just de där jeansen som passar in här på Dunken och det är ju mycket slitningar i just de modellerna som vi eftersöker. Vanliga jeans kan du köpa på Dressman men det är ju inte r…

Rockig inredning när den är som bäst.

Vi har nu fått in en hel del snygga sängkläder som du kan pynta om ditt sovrum riktigt ordentligt med. Vi jobbar på att få in ännu mer då det inte är så väldigt många påslakan eller överkast just nu men mer kommer komma och vi hoppas att du gillar dom vi redan har fått in. Påslakanset. Påslakan i 100% bomull med ruggigt snygga motiv så som denna härliga med änglar och döskallar. Det är olika motiv på de olika sidorna s…

Lagret uppdaterat med snygga linnen!

Några av våra absolut populäraste linnen finns nu i lager igen. Vi har haft lite svårt att alltid kunna ha dom i lager då de försvinner så fort vi får in dom igen. Vi hoppas givetvis att detta fortsätter och vi kommer fylla på med jämna mellanrum hela tiden och skulle du ha oturen att inte hinna få hem ditt linne eller din top nu direkt så lägg till din mail på listan så får du ett mail direkt när det kommer in. Du får inga övr…

Nytt nyhetsbrev och nya erbjudande!

Vi brukar som vanligt få med ett erbjudande varje vecka som du kan tjäna rätt mycket på att vara med för det kan ibland vara svårt att visa upp allt på startsidan här på Dunken. Men i alla fall så har vi nu denna snygga hoodie från Dirty Hank för halva priset fram t.o.m söndag. Som vi brukar säga nu så händer det en hel del och det fortsätter det att göra. Vi har väldigt många nya spännande produkter på väg…

Rock Night at Mora Parken!

Hej och hoppas att du är sugen på ett härlig rock event! Vi skulle vilja tipsa dig om Rock night at mora parken som du kan se nedanför. Du hittar all information om eventet här!

Nya shorts och barnkläder!

Vi får hela tiden in nya kläder och har ibland lite svårt att hinna med att lägga upp allt här i bloggen men nu har vi fått in två par jeansshorts och tre stycken coola bodys. Jeansshorts från WAX. Här har du ett par riktigt läckra jeansshorts från WAX. Riktigt härlig kvalité samt med shysta tryck som täcker en del av shortsen. För att komma till shortsen så kan du klicka in här på hela WAX sortiment. Coola bodys…

Ändringar i kategorierna!

Vi har nu ändrat om här lite på Dunken.se! Vi jobbar hela tiden för att få sidan till att bli bättre och nu har vi gjort så att alla underkategorier kommer ligga med bild precis över där de populäraste produkterna låg tidigare. Det är för att kunna överblicka lite enklare när du väl kommit in på en huvudkategori vad som finns i de olika kategorierna. Klicka in på våra herrkläder så ser du hur vi menar. Bästa resultatet…

Billiga solglasögon!

Vi har i dagarna fått in ett par snygga men väldigt billiga solglasögon för dig som vill kunna ha ett extra par solglasögon i bilen eller inte vill lägga så mycket pengar på att köpa några dyra solglasögon. Varför dom är så pass billiga som 49kr är endast för att dom inte håller samma kvalité som våra övriga. Det är inget märke och bara ett par helt vanliga solglasögon i pilotform. Vi har nu två modeller av dessa…

Det händer mycket på Dunken varje vecka nu!

Vi tar och summerar veckan nu igen. Det är ju fredag och arbetsveckan är slut. Men det är redan nu dags att börja ladda för nästa vecka och du kanske är intresserad av snygga kläder även till nästa helg? Alchemy kläder! Vi har fått in mycket Alchemy kläder nu i veckan och det är allt från t-shirts till linnen och vi har samlat alla här. Alla kläder från alchemy hittar du som vanligt under varumärken och klicka in på Alchemy. Givetvis s&…

Summering av veckan!

Ja då är snart ännu en vecka över här på Dunken och jag kan väl bara säga att det händer ruskigt mycket. Allt ses kanske inte på sajten men av det som verkligen syns så har vi fått in riktigt många nya snygga kläder. Longsleeve med spets! Vi har fått in en hel del nya modeller på longsleeve tröjor i dammodell. Riktigt snygga tryck och i fantastiskt härlig kvalité. När det gäller longsleeve så har vi även fått…