Bättre avisering från vår sida!

Vi har fått mycket frågor i sommar om att det inte kommer någon avisering från Posten när paketet är framme. Vi har nu löst detta så att du ska kunna få bättre avisering. Du kommer nu även få ditt kollinummer när vi har behandlat din order. Med det menas att du kommer få ett mail direkt när vi packat ordern innan den har kommit till posten så skulle du inte få någon avisering så kan du själv söka efter ditt paket och gå…

Nya snygga kläder i höst

Nu under den senare delen av hösten så kommer vi börja ladda upp riktigt med mycket snygga höstnyheter här på Dunken.se Jackor till alla tjejer. Något som vi faktiskt varit rätt dålig på är att ta in ett bra sortiment med jackor men det ska bli ändring på det nu och vad vi har förstått så är det uppskattat. Vi har just nu när detta blogginlägg skrivs en rätt bra rabatt på många av våra jackor så in och fynda…

Nya grymma kläder i sommar!

Nu under sommaren har vi haft lite dåligt med tid för att blogga här för att lägga fokus på att få in mer snygga kläder och jag tror aldrig vi har fyllt på lagret i så rask takt som nu. Mängder med snygga kläder har kommit in och mer kommer det bli. Några av våra egna favoriter. Här kommer vi lista några av våra egna favoriter som kommit in den senaste tiden. Nya märken under sommaren! Vi har f…

Produkter med längre leverans.

Vi har nu sålt några veckor med produkter som har lite längre leveranstid endast för att du som kund ska kunna få det snabbare än att du beställer när det väl har kommit in i lager igen utan du kommer då få det hem till dig dagen efter vi har fått in det. Ett mycket enklare sätt än att sitta på spänn och hoppas du hinner beställa det innan dom tar slut igen. Varför vi gjort denna lösning. Vi bygger upp vårt lager på detta s&au…

Våra leveranser nu och framöver.

Vi försöker vara så tydliga som vi kan med våra leveranstider och jag hoppas att du tycker att det står klart och tydligt när ditt paket kommer komma fram till dig. Nu även kläder med längre leverans. Vi har länge haft problem att hålla lager så som vi önskar och den stora orsaken av det är att vissa produkter går olika fort och vi har väldigt svårt att hänga med hur många som kommer gå en viss vecka. Vi har försökt att s…

Nya Alchemy kläder har kommit in i lager!

Vi har nu i veckan fått in en del snygga Alchemykläder i lager här igen. Det kommer lite titt som tätt med nya snygga nyheter från just Alchemy. Det gäller både dam och herr kläder och bara den senaste månaden så har det trillat in mängder. Du kan se alla våra Alchemy här på länken här! Här nedanför så ser du de senaste kläderna vi fått in!

Allt går på högtryck just nu!

Nu kör vi så det ryker. Vi har fått in många snygga och populära varor både kläder och sängkläder i veckan. Våra påslakanset har varit riktigt populära och vi har märkt av att vi bör ta in ännu fler inom kort. Jobb på flera fronter just nu! Vi jobbar inte bara med sortimentet och packar utan vi är även på gång med stora förändringar. Det gäller allt från utseende på sidan till nya roliga funktioner. N&…

Kläder på faktura, kort eller bankbetalning

Det är nu dags att gå igenom lite av våra betalningsalternativ här. Jag skriver detta enbart för att göra det lite lättare för dig att kunna veta hur du beställer och betalar dina rockkläder här på Dunken.se Klarna Checkout. Vår standard lösning i kassan heter Klarna checkout. Det är en av marknadens enklaste sätt att betala idag. Du kan enkelt bara fylla i din mail, postnummer och personnummer för att sedan klicka på köp. Där efter…

Döskalle linnen för dam och herr

Vi har ju sedan starten kört mycket döskalle linnen och här tänkte vi lista några av de absoluta favoriterna just nu! Något mer synonymt med rockkläder än döskallar finns väl knappast och det är något vi har riktigt gott om. Du kan givetvis se alla våra döskalle linnen i menyn där finns det fler linnen men just nu är fokus på döskallar. Vi har ju en riktigt härlig festival sommar framför oss och då gäller det att vara rätt…

Vi är i förändringarnas tid!

Känns som om jag skrivit detta många gånger tidigare men det kommer hända mycket på Dunken nu! Vi är verkligen i förändringarnas tid. De senaste månaderna har det hänt mycket då vi bytt till ett helt nytt system för Dunken. Vi börjar bli varma i kläderna nu och det är dags att dra igång det största som hänt i Dunkens historia. Det är nämligen stora förändringar i vårt sortiment. Vi kommer bredda med väldigt mycket pr…

Billiga slitna jeans i dam och herr!

Vi har länge haft en hel del byxor och jeans här på Dunken men framförallt till tjejer. Vi har inte riktigt haft någon bra leverantör förrän nu på herrjeans och du kan köpa riktigt snygga och bra jeans billigt. Nya billiga slitna jeans! Vi har länge sökt efter just de där jeansen som passar in här på Dunken och det är ju mycket slitningar i just de modellerna som vi eftersöker. Vanliga jeans kan du köpa på Dressman men det är ju inte r…

Rockig inredning när den är som bäst.

Vi har nu fått in en hel del snygga sängkläder som du kan pynta om ditt sovrum riktigt ordentligt med. Vi jobbar på att få in ännu mer då det inte är så väldigt många påslakan eller överkast just nu men mer kommer komma och vi hoppas att du gillar dom vi redan har fått in. Påslakanset. Påslakan i 100% bomull med ruggigt snygga motiv så som denna härliga med änglar och döskallar. Det är olika motiv på de olika sidorna s…

Lagret uppdaterat med snygga linnen!

Några av våra absolut populäraste linnen finns nu i lager igen. Vi har haft lite svårt att alltid kunna ha dom i lager då de försvinner så fort vi får in dom igen. Vi hoppas givetvis att detta fortsätter och vi kommer fylla på med jämna mellanrum hela tiden och skulle du ha oturen att inte hinna få hem ditt linne eller din top nu direkt så lägg till din mail på listan så får du ett mail direkt när det kommer in. Du får inga övr…

Nytt nyhetsbrev och nya erbjudande!

Vi brukar som vanligt få med ett erbjudande varje vecka som du kan tjäna rätt mycket på att vara med för det kan ibland vara svårt att visa upp allt på startsidan här på Dunken. Men i alla fall så har vi nu denna snygga hoodie från Dirty Hank för halva priset fram t.o.m söndag. Som vi brukar säga nu så händer det en hel del och det fortsätter det att göra. Vi har väldigt många nya spännande produkter på väg…

Rock Night at Mora Parken!

Hej och hoppas att du är sugen på ett härlig rock event! Vi skulle vilja tipsa dig om Rock night at mora parken som du kan se nedanför.

Nya shorts och barnkläder!

Vi får hela tiden in nya kläder och har ibland lite svårt att hinna med att lägga upp allt här i bloggen men nu har vi fått in två par jeansshorts och tre stycken coola bodys. Jeansshorts från WAX. Här har du ett par riktigt läckra jeansshorts från WAX. Riktigt härlig kvalité samt med shysta tryck som täcker en del av shortsen. För att komma till shortsen så kan du klicka in här på hela WAX sortiment. Coola bodys…
Produkter

Handla

Information