Top 5 Rockkläder för tjejer!

Här kommer de tjejkläder som vi tycker är absolut snyggast inne på Dunken just nu! Det är baserat på vad som finns i lager och vad som kanske inte riktigt syns riktigt bland alla våra andra kläder. Vi börjar från nummer 5 och går nedåt till det vi tycker är absolut snyggaste klädesplagget på Dunken för tjejer just nu. 5. Alchemy Action top. En riktigt läcker top med svarta nitar på axlarna och har en riktigt skön slitning på try…

Uppdateringar och nyheter om våra kläder 2015.

Vi försöker komma i fas så snabbt vi bara kan nu efter julhandeln och det har varit väldigt mycket att göra hela januari men nu börjar vi se ljuset i tunneln och kan på så sätt börja planera rätt mycket vad vi ska göra nu 2015. Våra kläder ska få mer kärlek! Vi kommer satsa mycket tid på att få nya snygga kläder tilll både dam och herr men även så ska våra andra kläder få mer kärlek. När vi bytt…

Snygga Tapout kläder online!

Vi märker att det blir en hel del med både Alchemy och WAX här på Dunken och det är för att det kommit in väldigt mycket från just dessa märken i vinter. Vi har dock en hel del andra snygga märken. Så här kommer lite snygga Tapout kläder som vi vill tipsa dig om. Här har vi först en grym hoodie som finns både som dammodell och herr. Dom har trycken i härlig brodyr som ställer den urläckra hoodien. Bilderna nedanför är det bara att kl…

Rolig t-shirt för dig som inte gjort nyårslöfte!

Nu så är det väldigt många som ska börja ett nytt liv men för oss som har gett upp om det där 6-packet på magen så finns det andra alternativ. Som till exempel denna härliga tröja. Vi har den både som t-shirt och huvtröja. Klicka dig vidare genom bilden eller hitta alla våra roliga t-shirts här!

Nygamla jeans från WAX

Vi har nu fått in ett stort lager med snygga jeans från WAX. Det är väldigt omtyckta modeller och vi är troligtvis en av de få butiker som du nu kan köpa WAX Jeans i. Vi har fått in ett gäng riktigt härliga modeller med jeans och även shorts. Idag har vi fått upp 3 stycken jeans på Dunken men mer kommer komma. Så jag tänkte här presenterar våra modeller som vi fått in idag. Hoppas verkligen du tycker om dom.

Leggings och åter leggings.

Några av våra populäraste produkter förra hösten var våra snygga leggings. Vi har en hel del att välja mellan och vi har från de lite exklusivare från Cuts And Stitches till de lite billigare med hål i. Vi har en hel del vanliga basic leggings i allt från Army till helsvarta eller i leopard. Du kan se en hel del här nedanför. Deras priset är från 129kr och upp till 159kr. Vilket inte är en väldigt stor slant men som du kan se så får du my…

Nytt år och nya tag!

Jag brukar sammanfatta åren som gått här i bloggen och får väl göra det ännu en gång. Även detta år i Dunkens historia har det hänt en hel del. Största är väl troligtvis att vi bytte plattform på hela sidan i September. Det drog som väntat med sig en hel del men kanske ännu mer än vad vi hoppats på. Årets början var tyvärr lite avvaktande från oss då vi hade planer på den nya plattformen och gjorde endast en…

Få julklapparna i tid till jul!

Det är hektiska dagar här på Dunken just nu och det är riktigt roligt. Vi har många roliga projekt redan klara till nästa år men nu är det full fokus på julhandelns sista dagar! För att kunna få dina julklappar i tid så behöver du beställa innan måndag 14:00 då kan vi garantera att vi hinner skicka dom. Men vi kan tyvärr inte garantera mycket mer än så då det är postens uppgift att ta dom den resterande vägen fram till dig…

Fler mått på produkterna.

Vi jobbar för fullt med sidan för att den ska bli bättre hela tiden och att du ska få så mycket information om produkterna som möjligt. T-shirts med tryck är snart klara. Vi har under en tid bytt ut många av våra produktbilder på t-shirts och vi fick med lite mer information om våra t-shirts som vi trycker dessa roliga tryck på. Vi har inte bara bytt information på alla våra sidor utan vi har även bytt t-shirt som vi trycker på. Då vi inte riktigt…

Önskelista i jul!

Du vet väl om att du kan lägga till alla våra produkter i önskelistan och skicka ut till dina vänner eller familj via Facebook eller mail. Det enda du behöver göra är att kopiera länken som är nedanför det du lagt till i önskelistan. Här ser du en bild på en vanlig produktsida och under bilden i vänster hörn har du bilden. Så här är ett litet tips till dig ifall du gillar våra kläder och inte kanske vill lägga alla dina eg…

Nya bilder på t-shirts och hoodies idag!

Varje dag fixar vi till och snyggar upp sidan så att den ska bli så användarvänlig som möjligt för dig. Vi försöker få till många nya produkttexter och samtidigt så vet vi att så gott som varje bild vi har på en produkt måste justeras så att den ska passa så bra som möjligt in till våra nya mått. Kategoribilderna har tyvärr blivit lidande. Kategorierna har tyvärr blivit lidande pga ändrade mått på vår…

Nya damhoodies från Tapout, Alchemy och Dirty Hank

Vi har fått in många riktigt snygga hoodies i dammodell nu på Dunken och vi hoppas verkligen att du tycker om dom. Den hoodien ni kan se ovanför har vi fått in många fler i lager nu och vi hoppas även du gillar den. Den gick åt snabbt sist vi fick in den så vill du ha ditt exemplar så rekomenderar jag att du slår till direkt. Missa inte veckans deal! Som du kan se så har vi denna vecka en veckans deal och det är en Tapout hoodie vi fick in förra veckan som…

Hoodies 2014 nu i höst har vi fått in många nya

Som vanligt här på Dunken så brukar vi ta in ett gäng hoodies på hösten och 2014 är absolut inte något undantag. Nya hoodies i höst. Vi har tagit in mängder med hoodies nu både på dam och herrsidan. Och de märken som dominerar med hoodies 2014 är Dirty Hank, Tapout och Alchemy så det är väl nästan som vanligt bara att vi nu även börjar få in en hel del från Dirty Hank. Här nere så kommer lite bilder p&ar…

Omdömmen och kommentarer på våra kläder

Nu när vi har ny plattform så har vi inte fått över våra omdömmen från den förra sidan så det är tyvärr riktigt tråkigt tycker vi då det fanns många givande och bra kommentarer. Nytt för dessa kommentarerna och betygen. Vi har med den nya sidan fått ett nytt kommentarssystem vilket betyder att du som besökare inte kommer kunna kommentera en vara förrän du har köpt den. Det gör att alla kommentarer kommer förhoppningsvis b…

Tapout t-shirts

Här på Dunken så har vi sålt Tapout t-shirts och Tapout produkter sedan flera år tillbaka men vi har väl inte riktigt visat upp det som är så fantastiskt fint med just dessa. Tapout är ju ett kampsports märke inom MMA och har en hel del Svenska fighters men är ett av dom absolut största märkena utomlands. Kvalitén på Tapout t-shirts Vi håller Tapout t-shirts väldigt högt upp i kvalitet om man jämför med många andra märke…

Nya sköna hoodies från Dirty Hank

Vårt egna märke Dirty Hank jobbar vi för fullt med och har den senaste veckan fått in en rad i vårt tycke snygga huvtröjor. Vi har velat ha riktigt coola huvtröjor i bra kvalité till ett bra pris och vi tycker att vi lyckas bra med Dirty Hank. Responsen vi fått har varit riktigt bra och vi hoppas att även du ska få upp ögonen för vårt egna märke Dirty Hank. Saker du kan tänka på är att när du köper en tröja med märket Dirty…
Produkter

Handla

Information