Nya shorts och barnkläder!

Vi får hela tiden in nya kläder och har ibland lite svårt att hinna med att lägga upp allt här i bloggen men nu har vi fått in två par jeansshorts och tre stycken coola bodys. Jeansshorts från WAX. Här har du ett par riktigt läckra jeansshorts från WAX. Riktigt härlig kvalité samt med shysta tryck som täcker en del av shortsen. För att komma till shortsen så kan du klicka in här på hela WAX sortiment. Coola bodys me…

Ändringar i kategorierna!

Vi har nu ändrat om här lite på Dunken.se! Vi jobbar hela tiden för att få sidan till att bli bättre och nu har vi gjort så att alla underkategorier kommer ligga med bild precis över där de populäraste produkterna låg tidigare. Det är för att kunna överblicka lite enklare när du väl kommit in på en huvudkategori vad som finns i de olika kategorierna. Klicka in på våra herrkläder så ser du hur vi menar. Bästa resultatet…

Billiga solglasögon!

Vi har i dagarna fått in ett par snygga men väldigt billiga solglasögon för dig som vill kunna ha ett extra par solglasögon i bilen eller inte vill lägga så mycket pengar på att köpa några dyra solglasögon. Varför dom är så pass billiga som 49kr är endast för att dom inte håller samma kvalité som våra övriga. Det är inget märke och bara ett par helt vanliga solglasögon i pilotform. Vi har nu två modeller av dessa…

Det händer mycket på Dunken varje vecka nu!

Vi tar och summerar veckan nu igen. Det är ju fredag och arbetsveckan är slut. Men det är redan nu dags att börja ladda för nästa vecka och du kanske är intresserad av snygga kläder även till nästa helg? Alchemy kläder! Vi har fått in mycket Alchemy kläder nu i veckan och det är allt från t-shirts till linnen och vi har samlat alla här. Alla kläder från alchemy hittar du som vanligt under varumärken och klicka in på Alchemy. Givetvis s&…

Summering av veckan!

Ja då är snart ännu en vecka över här på Dunken och jag kan väl bara säga att det händer ruskigt mycket. Allt ses kanske inte på sajten men av det som verkligen syns så har vi fått in riktigt många nya snygga kläder. Longsleeve med spets! Vi har fått in en hel del nya modeller på longsleeve tröjor i dammodell. Riktigt snygga tryck och i fantastiskt härlig kvalité. När det gäller longsleeve så har vi även fått…

Coola linnen - dam med spets

Vi har under förra veckan fått in riktigt många coola linnen i dammodell med spets. De finns i storlekarna S-XXL. Då vi länge velat ha lite större bredd på storlekarna så har vi nu äntligen hittat rätt känner vi. Vi kommer utöka sortimentet med många fler men här nedanför kan du se några riktigt coola linnen. Vad är det för något med dessa linnen som gör att jag nu vill skriva om dom här? Jo det är faktiskt så att de…

Ny Beard t-shirt finns nu inne på Dunken!

Vi har sedan tidigare en riktigt populär t-shirt som riktar sig till män med skägg. The beard t-shirt från Dirty Hank. Nu har vi även en ny t-shirt från Dirty Hank med nästan samma coola utseende och med mycket härlig attityd. Du ser den här nedanför och det är bara att klicka på bilden för att komma direkt till t-shirten. Du får väldigt mycket kvalité för pengarna!

Uppdaterad kvalité på våra t-shirts med tryck!

Vi har sedan tidigare uppdaterat våra t-shirts som vi trycker på. De med roliga texter som vi har. De var väldigt populära i höstas och nu går vi steget längre och gör trycken fantastiska. Vi ändrar stora delar av våra t-shirts! Vad som vi ändrar nu är själva trycktekniken på våra storsäljare. Vi kommer ha kvar den vanliga transfermetoden på en hel del av tryck som inte är så väldigt populära men dessa kommer försvinna ell…

Köpa kläder online

Vi har sålt kläder online i ca 12 år nu och vi vet troligtvis vad du vill ha som köper kläder online. Vi ska här i detta blogginlägg dela upp vad du bör tänka på när du är inne och handlar kläder. Vi försöker givetvis göra det så lätt som möjligt för dig. Storlekar på kläderna. När det kommer till storlekar så kan det vara väldigt svårt många gånger. Jag som skriver har själv väldig…

Tuffa kläder dam!

Är du ute efter riktigt tuffa kläder dammodell. Det vill säga tuffa kläder för tjejer eller lite äldre tanter? :) Vi ska här försöka guida dig rätt då vi har troligtvis det som just du söker. Om våra tuffa kläder i dammodell. Vi tycker själv att vi har varit det absolut bästa alternativet för dig som tjej när du ska ha tuffa kläder. Vi har kläder med mycket attityd och som får dig att sticka ut från resterande delar av nä…

Nya rockiga tjejkläder kommer in i veckan!

Vi kommer i veckan få in en del snygga rockkläder för tjejer. Vi har delat dom på Facebook redan och det ser ut som om det kommer bli några riktigt populära kläder. Vi siktar på att kunna ta in mer av denna typen av kläder ifall vi tycker att kvalitén håller våra krav. Är du sugen på att få ett av de absolut första plaggen så tycker jag att du ska göra så väldigt många andra. Lägg till din mailadress på den storlek…

Chatta om våra kläder!

Nu har du möjlighet att få svar ännu snabbare. Vi gör nämligen ett test hur vi kan hantera chatten igen. Så vi har idag lagt in en chatt så att du enklare och snabbare ska kunna få svar på dina frågor. När man handlar kläder kan det komma upp hur många frågor som helst. Till exempel hur måtten är på ett visst plagg. Eller om de är normala eller stora i storlekarna. Vi ska nu försöka hantera dina frågor om våra kläder…

Kampanj på Hoodies!

Som rubriken säger så har vi denna vecka en kampanj på två stycken huvtröjor. Första är en Tapout hoodie med dragkedja. Den har en liten Tapout logga fram och ett grymt tryck bak, tyvär så har vi lite dålig bilder på båda våra hoodies vi har kampanj på men vi ska försöka fixa bättre bilder. Den andra är en Alchemy hoodie som även den har dragkedja. Här kan du klicka in för att se mer om Alchemy hoodien. B&ari…

Kom ihåg mig med Klarna och betala i slutet av Mars.

Klarna har sedan en tid kört på vår mobila sida att du kan välja kom ihåg mig. Det betyder att du nästa gång endast behöver klicka på köp och slipper där med lägga in dina uppgifter igen nästa gång du ska handla med oss och Klarna. En mycket smidig funktion som gör att du slipper komma knappa in en massa uppgifter om dig själv varje gång du ska handla. Just nu när du väljer att handla med Klarna så kan du välja att betala i slutet…

Roliga och coola barnkläder!

Vi har sålt barnkläder i många år nu och vi kommer fortsätta med det. Det är faktiskt en väldigt populär kategori här på Dunken. Varje dag skickar vi en del barnkläder med roliga texter på. Vi har dock inte uppdaterat trycken eller modellerna på barnkläder på länge. Det är något som vi tänkt ändra på. Under året så har vi planer på att ta in nya modeller av barnkläder samt att vi ska kunna ta in en hel del…

Top 5 Rockkläder för tjejer!

Här kommer de tjejkläder som vi tycker är absolut snyggast inne på Dunken just nu! Det är baserat på vad som finns i lager och vad som kanske inte riktigt syns riktigt bland alla våra andra kläder. Vi börjar från nummer 5 och går nedåt till det vi tycker är absolut snyggaste klädesplagget på Dunken för tjejer just nu. 5. Alchemy Action top. En riktigt läcker top med svarta nitar på axlarna och har en riktigt skön slitning på try…
Produkter

Handla

Information