Rocksmycken

Nya rocksmycken finns på sajten nu. Vi började förra året ta in mer smycken för tjejer och dessa till riktigt bra priser. Där det i huvudsak är mycket döskallar och kors. Något som passar väldigt bra in på sajten. Här kan ni hitta örhänge och halsband. Vi har även fått in riktigt många snygga armband. Här hittar du alla våra rockarmband för tjejer. Här nedanför är några prov på riktigt snygga rocksmycken…

Tröjor med tryck och olika kvalitet på tryck

Ja då ska vi gå igenom lite kläder med tryck och vad som gör det till bra eller dåliga tryck. Som många vet så finns det oändligt med reklam tröjor ute i Sverige där inte många har tänkt på varför dom borde satsa på kvalitet istället för kvantitet. Jag skrev tidigare förra veckan ett inlägg om hur man kunde räkna på varför det lönar sig att köpa kvalitet även om du ska ge bort tröjorna och satte all fo…

Bikini och badshorts 2012

Ja då var det snart vår igen eller? Faktiskt så är det inte så långt dit som man tror just nu men det finns tillfälle att fynda inför sommaren redan nu. Vi sitter faktiskt redan nu och letar badkläder för sommaren och har gjort det ett tag. Det finns alltid ett nytt mode för varje säsong och ofta så skiljer det sig inte så mycket. Modellerna på bikini och badshorts kommer vara de samma men ofta så kommer nya tryck och nya färger in som gör att dom…

Billigt snus

Gör det själv snus för 13,30kr dosan. Nu när priserna är så höga på snus så vill vi kunna ge er möjligheten att köpa billigt snus. Den enda haken är att du kan inte snusa det själv utan behöver tillsätta vatten och en smak extrakt som också kommer finnas i paketet. Så du kan inte snusa det direkt men det tar endast 36 timmar samt minimalt jobb. Komplement till våra snusdosor. Vi har sålt snusdosor ett bra tag men det är först…

Coola herrkläder på nätet

Vi har alltid haft riktigt coola herrkläder på nätet sedan vi startade Dunken.se. Det är så allt startade och vi har tänkt fortsätta med coola herrkläder fast att vi nästan fått in ännu mer coola tjejkläder. Men nu har vi ändrat lite på det och satt fokus på mer herrkläder då WAX kom in igen. WAX är ett riktigt coolt herrklädsmärke som bryter bland de vanliga coola herrkläderna genom att göra lite mer ut av en hoodie eller t-shirt…

Snyggaste t-shirten just nu!

Det finns både fördelar och nackdelar med internethandel och en stor nackdel är för alla de plaggen som har riktigt bra kvalité eller ser riktigt bra ut men inte får ut sin rättvisa på en bild. Vi har funderat lite över detta och har numera en sida som heter "Dunkens tips" där vi som de låter tipsar om produkter som vi på något sätt vill lyfta fram. Det kan vara produkter som varit populära men funnits ett tag och därför hamnat långt…

Alchemy kläder

Nu har vi fått in en hel del nya alchemy kläder. Och det är alltid roligt när vi får in något nytt från Alchemy England. Det roligaste med dessa kläder är att dom alltid är lite ovanliga eller lite utöver det vanliga. Det är inte några vanliga kläder på det sättet utan mycket nytänk. Vi har idag lagt upp ett tjejlinne med nitar på axelbanden. Och ja varför inte? Blev ju riktigt snyggt. Som ni kan se på bilden nedanför.…

Band merch på Dunken.se igen

Snart börjar vi med Band merch på allvar igen. Vi har länge sålt rockkläder och läckra t-shirts, för ett antal år sedan så hade vi även ett av Sveriges största sortiment på band merch och nu är det dags att ta upp detta igen. Vi kommer nämligen under våren jobba upp vårt sortiment med band som Hardcore superstar, Metallica, AC DC och mycket mer. Vi hoppas ni gillar att vi tar upp detta igen.

Jeans för tjejer 2014

Vi får hela tiden in nya läckra tjejjeans. Nu 2014 så kommer vi få in rätt mycket mer. Vi kommer hela tiden fylla på med läckert slitna jeans både för tjejer och killar men framförallt för tjejer. Alla våra tjejjeans kommer ligga i en prisklass mellan 3-400kr och ha en härlig och unik stil. Vi kollar alltid efter detaljer och försöker få in så bra kvalitet för pengarna. Vill du se ett par riktigt slitna jeans så klicka på l&aum…

För dig som snusar portion

Nu ska det troligtvis höjas igen och att snusa blir snart mer ut av ett lyx än vad det var från början. Men det finns undantag för dig som vill ha det lite billigare. Du kan nämligen göra ditt snus själv och det är absolut inte krångligt eller jobbigt. Vi säljer en del satser med gör det själv snus och det är smakar riktigt bra. Speciellt om du gillar de vanliga snussmakerna. Dom med smak har jag faktiskt inte provat alla än. Vi har både White och Orginal som…

Jack Daniels produkter

Våren är här och Jack Daniels produkter med den. Nu när man börjar klä av sig så kan man skylta med sina grymma kläder på ett helt annat sätt och nu när rockfestivalerna står och räknar ner så är det dags att göra förberedelserna. Och finns det någon dryck som är mer rock än Jack Daniels så säg till för det vet inte jag. Dom har sen en lång tid tillbaka varit förknippad med en lång rad stora rockband s…

Vårmode 2015

Våren har kommit och där med vårmodet 2015. Och då börjar man tänka på kläderna. Vanligt är att man kör sina gamla vinterkläder så långt in på våren som det bara går. Speciellt i år när vintern var så väldigt lång och dryg. Vi har nu börjat få in riktigt läckra vår och sommarkläder för tjejer. Här nedanför kommer vi lista några riktigt privärda och snygga klänningar och…

Herrlinnen i vår och sommar.

Vi har fått in en hel del riktigt coola linnen för alla karlar! Är det något som är riktigt grymt till ett par coola skjorts så är det så klart linnen. Och dom ska ju vara riktigt coola med. Vi har fått in en hel del grymma linnen nu i vår och mer lär komma så att hela sommaren blir räddad. Vi har bland annat fått in nya från WAX och Cuts And Stitches som du kan se här nedanför. Hoppas du gillar vad vi har på sidan och mer finns om du le…

Handla kläder online här hos oss

Att handla kläder online kan ibland vara lite svårare än i butik men det finns många fördelar som du aldrig kan finna i mindre städer eller kanske för den delen i större städer. Många ser fraktkostnader som ett hinder eller för den delen storlekarna är svåra att se på nätet. Fraktkostnaden problemet? När jag själv handlar kläder online så brukar jag inte tänka så mycket på frakten så länge det inte blir så…

Kosmo Lupo Jeans!

Idag har vi fått in nya snygga jeans från Kosmo Lupo. Efter en längre väntan är dom äntligen här igen. Kosmo Lupo är ett riktigt rocker märke där du hittar allt från sömmar överallt på jeansen till fickor på lite udda ställen samtidigt som dom har mycket härlig passform. Detta givetvis till ett kanonpris på ca 899kr gör att dessa jeans har varit riktigt populära bland våra kunder. Vi hoppas ni tycker om dom lika mycket som vi g&…

Snygga tjejshorts i sommar

Vi har fått in en del riktigt läckra shorts för tjejer nu i vår och sommar. Vilket jag vill tipsa dig om här! Sen har vi även fått in ett par riktigt läckra rosa shorts som du kan se nedanför. Lite mer klätt men ändå med samma sköna stil. Passar både till festen som när du är och glider längs stranden eller i stan. Gillar du däremot vanliga jeansshorts men vill ha det där lilla rosa igenom slitningarna så har vi ett par…
Produkter

Handla

Information