• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Badkläder dam

Visa filter

Per sida:

 
 

Snygga baddräkter i rockig stil.

Här hittar du snygga baddräkter i en härligt rockig och snygg stil som kommer göra att du kommer glänsa på stranden. Några av de snyggaste trycken har nämligen hamnat på just ett gäng utvalda baddräkter så bara det bästa blir bra nog. Vill du inte ha baddräkt så har vi även ett stort urval med bikinis.

Rockbikini och bikini med döskallar och nitar

Här hittar du alla bikinis & badkläder för tjejer. Vi fyller alltid på den inför sommaren så om det är ont om modeller så kommer det efter hand på våren. Fjolårets badmode är alltid till nedsatt pris så hoppas du hittar något som passar dig.

Här hittar du badkläder för tjejer i mängder av olika modeller.

 

Till skillnad från herrarnas badkläder så har du som tjej lite mer att välja mellan. Här hos oss hittar du mängder av olika modeller av badkläder så det är bara att välja vad som du känner passar dig bäst. Varför inte välja en matros bikini till båttrippen eller köra en rockabilly baddräkt när du hänger på stranden. Så det är lite upp till dig hur du vill välja stilen.

 

Vi har även diskretare bikinis som är enkelfärgade om du inte vill sticka ut. Vi hoppas att du hittar dina badkläder här hos oss och kontakta oss om det är några badkläder som du tycker att vi saknar här så kanske vi kan få in.

Produkter

Handla

Information