• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Snygga bikinis

Här har du alla våra bikinis.

Visa filter

Per sida:

Om våra Bikinis.

Vi har ett stort antal bikinis och du hittar alla olika modeller här på denna sidan. Vissa bikini har endast en underdel eller överdel men för att hitta tillhörande del så är det bara att klicka in på produkten för att sedan se att den ligger som tillbehör under. Det är endast för att du ska kunna välja olika storlekar på din överdel och underdel.

Dock finns det även bikiniset.

Det är finns en del set även på sidan. Dessa är oftast lite billigare och säljs endast i par med samma storlek på överdel och underdel och går tyvärr inte att dela upp. Men vi hoppas att det kan passa vissa. Vi jobbar dock på att få in mer separerade från varandra då vi vet att det ofta inte stämmer med måtten och man vill ha olika storlekar på över och underdel.

Välj din stil även när det kommer till bikinis.

Vi har som du ser många snygga och trendiga modeller och färger av bikinis så varför tumma på din stil. Gillar du kamouflage eller döskallar så fortsätt även med ditt badmode. Vi har även riktigt många snygga retro och rockabilly bikinis som du kan se ovanför. Det är bra fantasin som sätter gränserna men varför inte satsa på att ha den absolut mest klockrena stilen. Var inte alldaglig utan stick ut och gör det med attityd.

 

Produkter

Handla

Information