• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Byxor dam

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

 
 

Byxor dam.

Här har vi alla snygga byxor i dammodell. Du kan här hitta allt från jeans till läckra byxor med snörning. Vi letar alltid efter det senaste modet inom rocken och hoppas du ska kunna hitta något som passar dig.

Jeans med riktigt läckra slitningar i slim modell.

Vi har ett tag tillbaka även tagit in mycket snygga jeans i dammodell och till riktigt bra priser. Alla jeans ligger under 400kr vilket måste ses som bra priser och särskillt då det ofta ingår något som till exempel bälten eller andra snygga detaljer som passar till just dessa jeans. De flesta jeans har mycket slitningar om inte riktigt mycket slitnignar men vi har även modeller som endast har tvättningar som lite nyansskillnad i tyget. Du väljer själv vilka jeans du vill ha men de flesta är i modellen slim och strech.

Jeanskjolar och snygga jeans för tjejer

Tjejjeans och kjolar med lite mer rockig stil hittar du här hos oss. Vi har även många läckra leggings och slitna jeans i dammodell. Alla våra dam jeans och leggings byts ut med jämna mellanrum. När det kommer till våra leggings och tjejjeans så är det många med slitningar eller coola tryck och har en helt unik cool stil. Vi hoppas du gillar våra coola leggings.

Slitna jeans dam i slim och regular fit.

De absolut flesta jeansen vi har här är i slimfit med strech och om det inte står något annat så brukar det vara slimfit med strech. Men vi försöker få med det i alla beskrivningar om våra jeans.

Hur vill du ha din jeans och i vilken storlek vill du ha på dina slitna jeans? Vi tar gärna emot dina önskningar för att kunna få in ett bättre sortiment så att du kan vara nöjd.

Är du ute efter Jeanskjol, tights och snygga jeans för tjejer och liknande produkter. Allt vi har på Dunken.se är inom hårdrocks mode, rockinredning och liknande.
Du hittar mängder med kläder som har sin helt egna coola style endast här på Dunken.se.
I menyn uppe till vänster så finner du mer coola produkter.

Produkter

Handla

Information