• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Skinnbyxor dam

Välkommen till vår exklusiva samling av skinnbyxor och leggings för damer på Dunken.se.

Oavsett om du är ute efter klassiska skinnbyxor eller trendiga leggings i konstläder, har vi något som passar alla stilar och tillfällen.

Våra skinnbyxor är designade för att ge dig både stil och komfort, och med vårt brett sortiment kan du enkelt hitta det perfekta paret som förvandlar din garderob.

Visa filter

Per sida:

Vad är Skinnbyxor?

Skinnbyxor, kära för sin robusta textur och lyxiga  me samtidigt rockiga look. Ursprungligen tillverkade av äkta läder, har dessa byxor utvecklats för att inkludera konstläder som ett mer hållbart och etiskt alternativ.

Konstläder erbjuder samma höga stilnivå men med mindre miljöpåverkan, vilket gör dem till ett populärt val för den mode- och miljömedvetna konsumenten.

Olika Typer av Skinnbyxor

Vårt sortiment av skinnbyxor för damer inkluderar allt från högmidjade modeller till skinny och flare-cut byxor. Varje modell är designad för att ge en smickrande passform och kan lätt anpassas till både dagliga och mer formella outfits.

Hur Väljer Man Rätt Skinnbyxor?

När du väljer skinnbyxor är det viktigt att tänka på både passform och komfort. För de med kurvigare figurer kan ett par med hög midja vara fördelaktiga, medan en skinny modell passar bra för dem som föredrar en tajtare passform. Materialkvaliteten spelar också stor roll – se till att byxorna är mjuka och flexibla för maximal komfort.

De olika modellerna ger olika tillverkningsmått. Därför försöker vi uppdatera varje enskild produkt med en mer exakt storlekstabell för produkten. 

Mät gärna ett par byxor du har hemma och jämför med måtten på storlekstabellerna. Saknar du tabell på någon av våra skinnbyxor så hör gärna av dig till vår kundtjänst, så löser vi det.

Så Stylar Du Dina Skinnbyxor

Skinnbyxor kan enkelt dressas upp eller ner beroende på tillfället. För en avslappnad look, matcha med en enkel T-shirt och sneakers.

För kontoret, kombinera med en stilren blus eller stickad topp och högklackade skor.

Skinnbyxor är även perfekta för kvällsaktiviteter, kombinerade med en glittrig topp och eleganta accessoarer.

Skinnbyxorna med sin rockiga look är ju givetvis självklart val för rockkonserten också. Matcha då med din slitna band T-shirt och ett lite rockiga accessoarer. 

Skötselråd för Skinnbyxor

För att dina skinnbyxor ska hålla sig snygga över tid är det viktigt med rätt skötsel.

Undvik att tvätta dem i maskin och välj istället en mild handtvätt med produkter avsedda för konstläder.

Förvara byxorna på en välventilerad plats och undvik direkt solljus för att förhindra att materialet torkar ut.

Vanliga Frågor och Svar

  • Är skinnbyxor andningsbara? Ja, våra skinnbyxor är tillverkade av högkvalitativt konstläder som tillåter huden att andas.
  • Hur hanterar jag veck på byxorna? Ett enkelt sätt att ta bort veck är att hänga byxorna i badrummet medan du duschar. Ångan hjälper till att släta ut dem.
Produkter

Handla

Information