• Finns i lager
  • Beställningsvara

Hoodies dam

Visa filter

Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

Snygga hoodies dam!

Vi har som du kan se ovanför en hel del snygga hoodies i dammodell och de flesta är med dragkedja så kallad zip hoodie dam. Vi har som på övriga sidan försökt specialicera oss på att ta in så grymma hoodies vi kan för alla er tjejer som vill ha några coola döskalle, tattoo eller bara häftiga hoodies.

Du kan enkelt sticka ut ur mängden med våra huvtröjor och här kan du köpa det rätt billigt också. Vi tar inte några överpriser utan du betalar för kvalité som vi tycker är mycket viktigt. Alla våra huvtröjor håller riktigt hög kvalité och du som kund kommer känna dig nöjd när du får hem en av dessa läckra hoodies.

Vintage hoodies.

Vi har en hel del vintage hoodies här och förutom den coola stilen som själva hoodien har så är ofta dessa huvtröjor rätt tunna och sköna vilket gör att du kan använda dom så väl inne som ute utan att du känner att det blir för varmt men är du lite frusen av dig så ska du nog välja någon som inte är vintage.

 

Coola hoodies dam, rock hoodies för tjejer online

Huvtröjor och långärmade tröjor för tjejer. Här hittar du troligtvis Sveriges största sortiment på huvtröjor från Alchemy. Vi har alltid låga priser på huvtröjorna och rekomenderar dom varmt. Våra Alchemy huvtröjor är tunna och i vintage modell så är riktigt sköna att ha även när man är på lite varmare ställen.

Är du ute efter Coola hoodies, rock hoodies för tjejer online och liknande produkter. Allt vi har på Dunken.se är inom hårdrocks mode, rockinredning och liknande.
Du hittar mängder med kläder som har sin helt egna coola style endast här på Dunken.se.
I menyn uppe till vänster så finner du mer coola produkter.