• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Hoodie dam

Du har kommit in på hoodie dam. Här hittar du vårt utbud med snygga damhoodies.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 5
Sida 1 av 5

 
 

Hoodie dam!

Vi har som du kan se ovanför en hel del snygga hoodies i dammodell och de flesta är med dragkedja så kallad zip hoodie dam. Vi har som på övriga sidan försökt specialicera oss på att ta in så grymma hoodies vi kan för alla er tjejer som vill ha några coola döskalle, tattoo eller bara häftiga hoodies.

Du kan enkelt sticka ut ur mängden med våra huvtröjor och här kan du köpa det rätt billigt också. Vi tar inte några överpriser utan du betalar för kvalité som vi tycker är mycket viktigt. Alla våra huvtröjor håller riktigt hög kvalité och du som kund kommer känna dig nöjd när du får hem en av dessa läckra hoodies.

Hoodie dam med tryck.

Är du ute efter en hoodie i dammodell med snyggt eller rockigt tryck så har du verkligen hittat rätt. Här hittar du både zip hoodies eller vanliga luvtröjor med tryck. Men det finns med mer än vanliga tryck utan här hittar du även snygga hoodies med camotryck som är över hela huvtröjan och inte rakt fram eller bak på tröjan.

Vintage hoodies.

Vi har en hel del vintage hoodies här och förutom den coola stilen som själva hoodien har så är ofta dessa huvtröjor rätt tunna och sköna vilket gör att du kan använda dom så väl inne som ute utan att du känner att det blir för varmt men är du lite frusen av dig så ska du nog välja någon som inte är vintage.

Luvtröja dam?

Kärt barn har många namn brukar det heta. Detta plagg har nog flest namn av de alla men då det vanligaste nu mera är hoodie som kommer från engelskan medan på svenska brukar man kalla det för luvtröja eller huvtröja. Plagget är de samma bara att man helt enkelt väljer att kalla det olika.

Coola hoodies dam online.

Huvtröjor och långärmade tröjor för tjejer. Här hittar du troligtvis Sveriges största sortiment på huvtröjor från Alchemy. Vi har alltid låga priser på huvtröjorna och rekomenderar dom varmt. Våra Alchemy huvtröjor är tunna och i vintage modell så är riktigt sköna att ha även när man är på lite varmare ställen.

Är du ute efter Coola hoodies, rock hoodies för tjejer online och liknande produkter. Allt vi har på Dunken.se är inom hårdrocks mode, rockinredning och liknande.
Du hittar mängder med kläder som har sin helt egna coola style endast här på Dunken.se.
I menyn uppe till vänster så finner du mer coola produkter.

Produkter

Handla

Information