• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Plus size hoodies dam

Visa filter

Per sida:

Plus size hoodies

Brukar du gå in i butiker och hitta snygga kläder men sedan finns de aldrig i din storlek? Är du ledsnat på det dåliga utbudet av hoodies i större storlekar? Då ska du vara glad att du har hittat hit till oss på Dunken.se. Här hittar du ett brett utbud av plus size hoodies som du kan välja och vraka mellan. Dessutom utökar vi vårt utbud regelbundet så det är bra om du tittar in lite då och då för att se om några nyheter har poppat upp. Vi tycker att alla ska kunna klä sig snyggt oberoende av kroppstyp och kroppsstorlek, därför säljer vi kläder i en bred variation av storlekar.

Plus size hoodies i olika stilar

Vill du ha någonting tuffare men ändå en hoodie så hittar du det här i vårt utbud av plus size hoodies. Vi har produkter i olika stilar, till exempel de som är i en oversize-modell och de som är i en mer figursydd modell. En hoodie är ett perfekt plagg vid alla tillfällen och årstider. När det är kyliga vår- och sommarkvällar finns det inget härligare än att krypa in i en mysig hoodie för att hålla värmen uppe.

En hoodie är även perfekt att ha under jackan på riktigt kalla höst- och vinterkvällar för att hålla kylan borta. Är du ute efter mer vardagliga hoodies finns snygga varianter att välja på och givetvis de i lite mer strikt stil om du behöver något som passar på jobbet. Vi tycker att alla kvinnor ska kunna klä sig snyggt och så som de föredrar och därför riktar vi oss till den breda skaran. Vårt utbud kan variera lite och ibland har vi även varianter med zip ifall du föredrar det. Har du tur kan du även hitta en hoodie till rabatterat pris också.

  • Hoodies i olika modeller

  • Hoodies i stora storlekar

Plus size hoodies i olika färger och material

När du väljer att köpa en hoodie i plus size hos oss kan du givetvis välja mellan olika färger. Det finns oftast olika enfärgade varianter, men ibland har vi melerade eller flerfärgade. Det som är gemensamt med alla våra hoodies i plus size är att de håller hög kvalitet, snygg passform och är gjorda i sköna material.

Föredrar du kläder i olika typer av material? Våra hoodies i plus size finns i olika material eller materialkombinationer. Du hittar till exempel hoodies med olika procentantal av bomull i kombination med polyester, detaljer i olika material och givetvis tryck. När du klickar på en produkt i vårt utbud kan du läsa mer information om den så som material, leveranstid och tillgängliga storlekar. Det ska vara enkelt att handla på Dunken.se och därför försöker vi ha så noggranna produktbeskrivningar som möjligt för att du inte ska sakna någon information. Du kan också kontakta vår kundtjänst om du har några frågor om en produkt.

Plus size hoodies upp till storlek 5xl

När du hör ordet plus size är du kanske van vid de vanliga butikernas stora storlekar som kanske sträcker sig till XXL. Här hos oss finns det mycket större storlekar än så, en stor del av vårt utbud sträcker sig ända upp till 5XL! Vi har valt att kunna erbjuda detta eftersom vi anser att alla har rätt till en snygg hoodie oberoende av vilken storlek de har. Redan innan du klickar på en produkt i vår webbshop kan du se vilka storlekar som den finns tillgänglig i och vilka som har lite längre leveranstid än andra.

Skillnaden mellan oss och flera andra affärer med plus size-utbud är att våra plus size hoodies även finns i de mindre storlekarna. De finns alltså hela vägen från storlek S (ibland även XS) till 5XL i exakt samma modell. Varför ska de med större storlekar inte kunna klä sig likadant som de med mindre storlekar? Hos oss på Dunken.se kan alla handla likadana kläder oavsett hur långa de är eller hur mycket de väger.

  • Från storlek S till 5XL

Plus size hoodies till bra priser

När du handlar kläder hos oss på Dunken.se får du alltid handla till bra pris, oavsett vilken storlek du har i kläder. Hur många gånger har du inte stött på plus size-kläder som kostar mycket mer än de mindre storlekarna? Det är mer regel än undantag, men inte här hos oss. Här betalar du samma pris för en produkt oavsett om du handlar i storlek XS eller 5XL. Om du letar efter en luvtröja till ett visst pris kan du faktiskt sortera utbudet utifrån pris.

Med vår hjälp kan du klä dig i en riktigt snygg plus size hoodie utan att bli ruinerad och dessutom får du det du handlar bekvämt skickat till dig. Du behöver alltså inte ens gå ut genom dörren. Dessutom betalar du alltid samma pris för leveransen oberoende av hur mycket du beställer, vilket är en stor fördel om du vill handla mycket. Ett tips när du ska vill köpa en hoodie i plus size, kolla vad våra tidigare kunder har att säga om den.

  • XS till 5XL till samma pris

  • Prisvärda hoodies

Plus size hoodies med säkra betalningsmetoder och ångerrätt

Hos oss handlar du enkelt och problemfritt. Välj vilken hoodie du vill ha, vill du ha mer en vara bara lägg det i varukorgen, gå till kassa och välj betalningsmetod. Du kan välja att betala din hoodie med ett flertal olika betalningsmetoder, som alla är säkra för dig som kund. Innan du köper en produkt kan du se om den är en lagervara eller har längre leveranstid. Information om detta framgår dock alltid på vår hemsida så att du vet när du kan förvänta dig att dina varor kommer.

När du köper din hoodie hos oss kan du med andra ord alltid känna dig trygg och säker både när det kommer till betalningsmetoderna och dina rättigheter. Ta en titt på vårt utbud av plus size hoodies och hitta en variant som passar just dig. Passa även på att surfa runt på sidan för att se om du hittar något annat snyggt som kan matcha din hoodie!

Produkter

Handla

Information