• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Jackor dam

Här hittar du alla våra snygga jackor i dammodell. Vi har allt från vanlig bomberjacka till snygga jackor med tryck.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 4
Sida 1 av 4

 
 

Många snygga trendiga jackor i dammodell.

Här inne har du hittat alla våra snygga damjackor som vi har och det finns många olika. Allt från jackor med tryck och härliga biker och bomberjackor.

Bomberjacka dam

Vi har ett väldigt brett utbud med bomberjackor i dammodell och är väldigt stolta över detta och även deras riktigt låga pris. Du kan hitta snygga bomberjackor för under 500kr här hos oss. Vi har både fodrade jackor och jackor som lämpar sig mer på vår och sommar. Det är bara att klicka in på någon av våra snygga jackor för att se alla information om dom.

Damjackor i rockabilly-stil.

Rockabilly är ju en musikgenre som slog igenom rejält på 50-talet när Sun Records släppte material med artister som Elivs Presley, Bill Haley and his comets och Sam Philips. En annan artist som förknippas starkt med rockabillyn är artisten Hank Williams som anses vara en pionjär inom musikgenren.

Idag lever Rockabillyn vidare och har nu blivit mycket mer än bara en musikgenre även om musiken är viktig för kulturen. I Sverige är kulturen stark inom raggarkulturen men har även ett helt eget liv i Rockabillykulturen.

Orsaken till att raggarkulturen och rockabillykulturen går hand i hand vid många tillfällen är nog det stora intresset för motorer, hot rods och bilar inom de båda kulturerna.

Den stil som förknippas med Rockabillyn är hämtad från åren då Rockabillyn slog igenom och man kan därför se influenser från 50-talet i kläderna. När det gäller damjackor så hittar du här kappor, korta jackor och souvenirjackor i retro stil.

Souvenirjackan har en väldigt intressant historia. Jackan var vanlig under 50-talet i USA då många soldater efter andra världskriget tagit med sig satinjackor hem ifrån Japan. Dessa satinjackor som ofta hade stora broderade motiv var som souvenirer efter kriget och fick där av sitt namn. Jackorna kom sen att bli en trend i USA.

Vår- och höstjackor för dam.

Under vår och höst så behöver man ofta en jacka som är lite tunnare men som ändå klarar hålla vind och vatten bra. Här har vi ett gäng riktigt snygga jackor med bland annat bomberjackor i lite tunnare modeller som gör att de passar bra för vår och höst. 

I sortimentet av jackor för vår och höst så hittar du även den klassiska satinjackan även kallad souvenirjacka samt den minst lika klassiska bikerjackan.

Många olika modeller.

Här nedanför så kan du se några av alla våra modeller av jackor som finns här på Dunken.se

  • Bomberjackor
  • Parkas
  • Bikerjackor
  • Dunjackor
  • Nylonjackor
  • Fodrade kappor

Som du kanske har märkt så har vi mängder med snygga jackor både för vinter och sommar så kolla gärna lite extra på alla beskrivningar så du hittar rätt jacka till dig.
 

Produkter

Handla

Information