• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Jumpsuits & bodies

Här har du alla våra jumpsuits och bodys.

Visa filter

Per sida:

 
 

Jumpsuits dam.

Kan detta vara det perfekta plagget? Här har du en kombination av både överdel och underdel i ett och samma plagg även kallat jumpsuit.

Jumpsuit finns både som ett härligt mysplagg som är skönt att kanske gå om kring i hemma men även som riktigt fina och snygga festkläder. Då det är både praktiskt och snyggt.

Den kortare modellen kallas egentligen Playsuite men även denna finns här på denna sidan hos oss då vi inte har det största urvalet utan har riktat in oss på de som vi tycker är riktigt snygga istället.

Bodys dam.

En body är i sin vanligaste form ett barnplagg då med knäppe nedtill men i dammodellen så är det som en förlängd topp men som går ihop i precis som en trosa.

Detta är ett av de trendigaste plaggen just nu på dam sidan och har många olika modeller och utformningar som man kanske inte sett så väldigt mycket av tidigare.

När plagget är på så ser man inte så väldigt stor skillnad från en vanlig topp eller ett linne men det praktiska med att aldrig ha någon tröja som glider upp eller kanske något som du alltid vill ska sitta helt perfekt oavsett.

Bodyn finns ofta i väldigt många olika modeller då det kan vara allt från en i vanlig svart eller leopardmönstrad till att den går ut och ser mer ut som en sweatshirt eller partytopp. Plagget har många utseende och kommer troligtvis att hände ännu mer de närmaste åren inom dambodys.

Produkter

Handla

Information