Snygga kjolar dam

Här har du alla våra snygga kjolar dam.

Visa filter

Per sida:

Våra snygga kjolar dam.

En snygg kjol är ett kanon plagg framförallt på sommaren. Då det är lite varmare så finns det inte något skönare att slänga på sig än en snygg kjol. Plagget är dessutom kanon att bära över badkläderna så blir man klädd utan att behöva ha en massa kläder utan det räcker med en kjol och ett linne om man så bara vill och ändå vara snyggt klädd när man går från stranden.

Våra korta kjolar.

Som du kan se så har vi korta kjolar i många olika färger och typer. Här har du en typ av kjol som kanske funkar lite bättre till vardags eller fest då det finns i snygga jeansmodeller eller varför inte i läder-look. Dessa kan du klä dig både med klackskor eller varför inte ett par sneakers om du vill vara både bekväm men ändå ha en snygg stil.

Rockabillykjolar.

Här har du en helt annan variant av kjol mot vad de flesta andra använder idag. Det är en så kallad swing kjol med rätt mycket tyg och gärna får den vara i prickar eller rutor.

Vi hoppas att du hittar din favorit kjol här hos oss.

Om våra rockiga kjolar.

Vi har här samlat kjolar i unik och snygg rockig stil. Där vi har kjolar med nitar, snörning och annat snyggt samt en del underkjolar som kan passa bra till klänningar för att få ut dom i en bredd som gör att klänningen får en helt annan form. Men det vi har siktat in oss på är kjolar med rockig attityd och har en känsla för rocken i alla dess former. Vi hoppas du gillar våra rock kjolar och är det något du undrar över så är det bara att höra av dig till oss på kundtjänst så hoppas vi att vi kan hjälpa dig med din kjol.

Produkter

Handla

Information