• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Rock & rockabilly klänningar

Här hittar du ett brett utbud av klänningar i många olika stilar. Unika rockabillyklänningar, svarta klänningar med rockiga tryck eller stilrena långklänningar.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

 
 

Rock och partyklänningar online

Alla tjejer behöver en riktigt läcker rockig klänning och här hittar du riktigt snygga klänningar som passar perfekt till fest eller härliga middagar. Att ha en snygg klänning har så gott som varje tjej men att dessa är så billiga gör ju att du kan ha flera. Vi har läckra klänningar med nitar och både lite längre klänningar samt korta klänningar. Vi försöker alltid få in lite fräckare klänningar som dom med nitar för att det vet vi att du gillar.

Rockabilly klänningar.

Vi har nu mer även ett stort utbud av rockabilly klänningar som du kan se och vi jobbar hela tiden på att få in mer då vi vet att detta är något som du som kund efterfrågar och vi jobbar alltid på att ta in de absolut senaste och snyggaste modellerna till detta fantastiska mode.

När det kommer till damklädsel inom Rockabilly så är det framförallt två saker som är fokus. Håret och sedan är det så klart klänningen. En riktigt läcker rockabillyklänning tar hela stilen tillbaka till rockens födelse på 50- och 60-tal.

Här ser vi klänningar i figursydda överdelar och rejäla utsvängda kjolar. Ofta har kläderna mönster i kontrastfärger där till exempel ett svart tyg får vita eller röda prickar för att sedan ha matchande sömmar i kanterna.

De utsvängda kjolarna lyfts ofta upp av en underkjol, för att få den utsvängda looken. Man kan nästan se framför sig hur kjolen lyfter sig i en dans.

Sammanfattningsvis så är inte Rockabilly bara en musikstil utan det är en hel livsstil. Klänningen är ett av de plagg som satt störst prägel på stilen.

Rockabilly klänning förknippas ofta med swing klänning och vise versa. Se alla våra andra rockabillykläder här.

Rockabilly klänning på kurviga tjejer.

Många tjejer som har lite kurvor fastnar för rockabilly klänningarna och den stil som kommer med detta mode. Det är inte så konstigt då rockabillyklänningarna ofta framhäver och lyfter kurvorna istället för att försöka dölja dom.

Ska sanningen fram så ser vi väl nästan en stark kurvig kvinna i en klänning med utsvängd kjoldel när vi tänker på Rockabillytjej.

Men därför väljer många tillverkare av Rockabilly klänningar att tillverka klänningarna upp i så kallade - plus sizes.

Klänning till bröllop.

Klänning är det absolut vanligaste plagget för dam att bära under ett bröllop och jakten på klänning sätter ofta igång så fort inbjudan ramlar ner i brevlådan.

Bröllop med olika teman blir allt vanligare. Det kan vara allt från färgtema till olika stilar. Några vanliga bröllopsteman som vi ofta stöter på är rockabillytema, rocktema, metaltema, vintagetema eller bohemiskt trädgårdsbrölllop.

När det kommer just till rockabilly och rocktema så har vi ett helt gäng med snygga klänningar som kan passa. Här hittar du klänningar som tar dig tillbaka till 50- och 60-talets känsla eller klänningar med rockiga tryck.

Ska du vara brudtärna på ett bröllop med tema så kolla gärna med övriga brudtärnor om ni ska matcha klänningarna.

Nätets tuffaste festklänningar.

I vårt sortiment av klänningar så har vi en väldigt stor bredd vad gäller stilar på klänningarna. Vi har enkla stilrena festklänningar, klänningar med döskallar och andra rockiga tryck, kamouflageklänningar, klänningar för fest i konstskinn och utsvängda swingklänningar.

Här kommer du hitta en klänning som passar den stil du vill hålla. Klänning är ett tacksamt plagg som enkelt kan användas till fest så väl som till vardags.

En rak klänning kan vara perfekt att ta med till stranden för att kunna dra över bikinin men samma klänning kan likväl användas på utekvällen som festklänning. Ett par snygga smycken till och hela klänningen förvandlas från vardagsklänning till fest.

Långklänningar och korta klänningar online.

Är du ute efter Rock och partyklänningar online och liknande produkter. Allt vi har på Dunken.se är inom hårdrocks mode, rockinredning och liknande.
Du hittar mängder med kläder som har sin helt egna coola style endast här på Dunken.se.
I menyn uppe till vänster så finner du mer coola produkter.

Produkter

Handla

Information