• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Klänningar till fest och vardags

Här hittar du alla våra korta klänningar. Det vill säga alla klänningar som slutar ovanför knäna eller precis vid knäna.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

Korta klänningar till fest.

Som du säkert redan sett så finns det mängder med snygga klänningar som passar bra till fest. Många snygga klänningar du hittar här ovanför är rockabillyklänningar men som givet så har vi även snygga klänningar i rockig stil eller för dig som inte gillar någon av övriga så hoppas vi att du kan hitta det här hos oss.

Klänningar till vardags som slutar ovanför knäna.

Vi har många snygga klänningar som kan passa perfekt till vardags och det kan vara allt från vanliga enfärgade klänningar med någon speciell skärning, typ av modell eller vad som nu tänkas. Det är helt upp till dig vad som passar dig i din vardag. Varför inte ha en kortare klänning och leggings.

Hur tänker vi med korta klänningar.

Eftersom att vi inte vill dela upp klänningar i allt för många olika kategorier så har vi gjort en delning mellan långa klänningar och korta klänningar. De som du ser ovanför tillhör de korta och det är klänningar som slutar ovanför knäna eller upp som vi har valt att lägga som korta klänningar. De som är längre hamnar under långklänningar.

Produkter

Handla

Information